Samsung, Kasım 2021 Güvenlik Güncellemesini Yayınlamaya Başladı

Samsung, kasım ayına girmemize sayılı günler kala belirli modeller için Kasım 2021 Güvenlik Güncellemesi'ni yayınlamaya başladı.

Berk Demirci -

Samsung, kasım ayına girmemize sayılı günler kala belirli modeller için Kasım 2021 Güvenlik Güncellemesi'ni yayınlamaya başladı. Android 11 tabanlı yeni güncelleme, mevcut güvenlik sorunlarına yönelik düzeltmeleri ve bazı iyileştirmeleri kapsıyor.

Samsung Kasım 2021 Güvenlik Güncellemesini Galaxy S21 Serisi için Yayınladı

Samsung kullanıcılarının Android 12 tabanlı One UI 4.0 güncellemesini beklediği şu günlerde şirket, Galaxy S21 serisindeki modeller için güvenlik güncellemesini yayınladı. Yaklaşık 225 MB boyutundaki güncelleme resmi değişiklik günlüğü içermese de, güvenlik düzeltmelerine ve performans iyileştirmelerine odaklanıyor gibi gözüküyor.

Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ya da Galaxy S21 Ultra kullanıcıları, kademeli dağıtım politikasının bir gereği olarak birkaç gün içerisinde güncellemeyi indirmeye hazır olmalı. Bu süreçte güncellemeyi elle kontrol etmek için Ayarlar -> Yazılım Güncellemesi -> İndir ve Yükle adımlarını takip edebilirsiniz.

Android 12 Alacak Samsung Telefonlar Neler?

Mobil

Galaxy S21 FE Ne Zaman Çıkacak?

Samsung şu anda 40'tan fazlası aylık, 60'tan fazlası üç aylık, 40'tan fazlası ise iki yılda bir periyotlarda güncelleme alan yüzden fazla modele güvenlik güncellemesi veriyor. Şirketin yeni güncelleme politikaları kapsamında yeni modellerin ana güncelleme ve güvenlik güncellemesi destekleri önemli ölçüde iyileşti.

Benzer İçerikler

YORUMLAR