Samsung One UI 4.0 Beta Yayınlandı

Samsung, kullanıcıların uzun bir süredir beklediği Android 12 tabanlı One UI 4.0 Beta kullanıcı arabirimini belirlenmiş cihazlar için resmi olarak yayınladı.

Berk Demirci -

Samsung, kullanıcıların uzun bir süredir beklediği Android 12 tabanlı One UI 4.0 Beta kullanıcı arabirimini belirlenmiş cihazlar için resmi olarak yayınladı. Uyumlu cihazlara sahip olan kullanıcılar, yeni sürümü herkesten önce deneyimleme şansı elde edecek.

Samsung One UI 4.0 Beta Uyumlu Cihazlar Hangileri?

One UI 4.0 kullanıcı arabiriminin beta programı şu an için Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 Ultra modelleri ile kısıtlı kalacak şekilde kullanıma sunuldu ancak uyumlu cihaz desteğinin ilerleyen haftalarda biraz daha genişlemesi bekleniyor. Kullanıcılar, Samsung Members uygulaması aracılığı ile şu andan itibaren beta programına kayıt olabiliyor.

Bu arada beta programının şimdilik Çin, Hindistan, Almanya, Polonya, Güney Kore, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri ile kısıtlı kaldığını da söylemek isterim. Başka bir deyişle Türkiye'deki Galaxy S21 sahipleri, şu an için bu beta programından faydalanamayacak.

Android 12 Alacak Samsung Telefonlar Neler?

Yazılım

Android 12 Güncellemesi Alacak Samsung Telefonlar

Peki siz Android 12 ve One UI 4.0 ile sunulacak yenilikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni kullanıcı arabirimini beğendiniz mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Benzer İçerikler

YORUMLAR