Samsung Oyuncu Monitörü Odyssey Ark'ı Duyurdu: Etkileyici Tasarım!

Samsung oyuncu monitörü Odyssey Ark tanıtıldı. Etkileyici tasarıma sahip olan yeni oyuncu monitörü, devasa ekran büyüklüğü ile birlikte gelecek. İşte detaylar!

Samsung oyuncu monitörü Odyssey Ark'ın tanıtımını gerçekleştirdi. Güney Kore merkezli teknoloji devinin piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni monitör, sahip olduğu etkileyici tasarım ile dikkat çekiyor. Devasa ekran büyüklüğüne sahi olan Oddyssey Ark modelinin özelliklerine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

Samsung Oyuncu Monitörü Odyssey Ark Tasarımı ve Özellikleri

  • 55 inç ekran
  • 4K çözünürlük
  • 16:9 ekran formatı

Samsung Oyuncu Monitörü Odyssey Neo G8'i Duyurdu: 4K, 240Hz!
TEKNOLOJİ

Samsung Oyuncu Monitörü Odyssey Neo G8'i Duyurdu: 4K, 240Hz!

Samsung oyuncu monitörü Odyssey Neo G8'in duyurusunu gerçekleştirdi. Güney Kore merkezli teknoloji devinin piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni monitör, sahip olduğu özellikler ile dikkat çekiyor.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung Electronics, CES 2022 etkinliği esnasında yeni bir monitör modelinin tanıtımını yaptı. Teknoloji devi tarafından tanıtımı gerçekleştirilen monitör, oyuncuları ve yayıncıları yakından ilgilendiriyor.

Samsung, Las Vegas'ta düzenlenen etkinlik sırasında Odyssey Ark isimli yeni bir monitör duyurdu. Güney Koreli teknoloji devinin yeni monitörü, sahip olduğu etkileyici tasarımdan ötürü kısa süre içerisinde ilgi odağı haline gelmeyi başardı.

55 inç ekran büyüklüğüne sahip olan Odyssey Ark, kullanıcılarına 4K çözünürlük sunacak. 16:9 ekran formatına sahip olan monitörün yenileme hızı dahil olmak üzere detaylı özelliklerine ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Odyssey Ark'ın en önemli özelliği devasa boyutta olmasıdır. Bir televizyon kadar büyük bir ekrana sahip olan monitörde çoklu görev özelliği yer alıyor. Samsung, kullanıcıların söz konusu özelliği 4K ekrandan, parlaklıktan ve renklerden ödün vermeden oyun ve programlarda kullanabileceğini ifade etti.

Teknoloji devinin yeni monitörü, sahip olduğu tasarım ile diğer monitörlerin arasından sıyrılmayı başarıyor. Monitörde aşırı bir kavisli yapı mevcut. Güney Koreli teknoloji devi, monitörün eğrilik oranını açıklamadı. 49 inç ekran büyüklüğüne sahip olan Odyssey Neo G9 modelinin 1000R eğrilik oranı bulunuyor. Ark da aynı orana sahip olabilir.

Yeni oyuncu monitörünün en ilginç özelliği ise dikey olarak kullanılabilmesidir. Bu, birçok monitörde yer alan bir özellik fakat Ark, 55 inç gibi devasa büyüklüğe ve aşırı bir kavisli yapıya sahip. Tim Schofield, yeni monitöre ait görseller paylaştı. Paylaşılan görsellere baktığımızda Ark'In oldukça etkielyileyici bir görünüme sahip olduğunu görüyoruz.

Kısa süre içerisinde oldukça yoğun bir ilgi ile karşı karşıya kalan monitör, aydınlatma ve arayüzü kontrol etmek için bir kumanda ile birlikte gelecek. Samsung oyuncu monitörü Odyssey Ark'ın fiyat etiketi henüz açıklanmadı.

YORUMLAR