Samsung Oyuncu Monitörü Odyssey Neo G8'i Duyurdu: 4K, 240Hz!

Samsung oyuncu monitörü Odyssey Neo G8 duyuruldu. Sahip olduğu şık tasarım ve gelişmiş özellikler ile dikkat çeken monitör, ilgi odağı oldu. İşte detaylar!

Samsung oyuncu monitörü Odyssey Neo G8'in duyurusunu gerçekleştirdi. Güney Kore merkezli teknoloji devinin piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni monitör, sahip olduğu özellikler ile dikkat çekiyor. Oddyssey Neo G8 modelinin özelliklerine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

Samsung Oyuncu Monitörü Odyssey Neo G8 Özellikleri

  • 32 inç ekran büyüklüğü
  • 2000 nit parlaklık
  • 3840 x 2160 piksel çözünürlük
  • 240Hz yenileme hızı
  • Quantum MiniLed teknolojisi
  • Quantum HDR 2000 teknolojisi
  • HDMI 2.1x2
  • DisplayPort 1.4 x 1

Samsung Akıllı Telefonları Android'e Veda mı Ediyor?
MOBİL

Samsung Akıllı Telefonları Android'e Veda mı Ediyor?

Samsung akıllı telefonları Android işletim sistemini kullanmayı bırakabilir. Dohyun Kim, Güney Kore merkezli teknoloji devinin birkaç yıl içerisinde yeni işletim sistemine geçiş yapacağını ileri sürdü.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung Electronics, yeni bir ürüne ilişkin oldukça önemli bir duyuru gerçekleştirdi. Teknoloji devi tarafından gerçekleştirilen monitör duyurusu, oyuncuları yakından ilgilendiriyor.

Samsung, Odyssey Neo G8 isimli yeni bir monitör duyurdu. Güney Koreli teknoloji devinin yeni monitörü, sahip olduğu gelişmiş özellikler nedeni ile kısa süre içerisinde ilgi odağı haline gelmeyi başardı. Peki, oyuncuların önemli ölçüde heyecanlanmasına neden olan Odyssey Neo G8 hangi özelliklere sahip?

32 inç ekran büyüklüğüne sahip olan model, bu ekran üzerinde kullanıcılarına 3840 x 2160 piksel çözünürlük ve 240Hz yenileme hızı sunacak. Odyssey Neo G8, dünyanın ilk 4K çözünürlüğüne sahip 240Hz yenileme hızı sunan monitörü olacak. Monitör, özellikle bu nedenle dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

1000R eğrilik oranına sahip olan monitör, kavisli tasarımı seven bilgisayar kullanıcılarına hitap edecek. Teknoloji devinin yeni monitöründe Quantum MiniLed teknolojisi yer alıyor. Şirket daha önce aynı teknolojiyi Odyssey Neo G9 isimli monitörde de kullanmıştı.

Maksimum 2000 nit parlaklığa sahip olan Odyssey Neo G8 modelinde Samsung'un Quantum HDR 2000 teknolojisi bulunuyor. 1.000.000:1 kontrast oranı ile dikkat çeken oyun monitörü, 2 adet HDMI 2.1 portunu içeriyor. Sahip olduğu şık tasarım ile ilgil odağı haline gelen cihazda ayrıca 1 adet DisPlayPort 1.4 yer alıyor.

Odyssey Neo G8 modelinin diğer özellikleri ve fiyatı henüz açıklanmadı. Oyuncular tarafından oldukça yoğun bir ilgi ile karşı karşıya kalan monitöre ilişkin önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi paylaşılması bekleniyor.

Samsung oyuncu monitörü Odyssey Neo G8 hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR