Samsung Planlarını Açıkladı, Her Şey Çok Güzel Olacak!

Samsung yeni nesil telefonlarında kullanacağı yeni teknolojileri paylaştı, çok yeni bir şey söylemedi.

Samsung Planlarını Açıkladı, Her Şey Çok Güzel Olacak!

Samsung yeni nesil telefonlarında kullanacağı yeni teknolojileri paylaştı. Hemen hepsi, bugün cihazların yaşadığı problemlerin çözümüne yönelik. Yani aslında yeni değil olması gereken teknolojiler.

Samsung Galaxy S6 serisinin pazarda sıkıntılar yaşaması, genel şikayetler ve kar payının yükselmemesi sonunda dev üreticiyi harekete geçirmiş olmalı.

Samsung daha uzun ömürlü batarya, daha iyi kamera sensörleri, hızlı şarj gibi konularda cihazlarını geliştireceğini açıkladı. Normal şartlar altında Samsung’un "yeni teknolojiler" diye açıkladığı tüm bu gelişmeler, Samsung’un bugün yaşadığı genel problemlerin iyileştirilmesinden ibaret. Samsung kullanıcıları bu konularda her zaman sıkıntı yaşadıklarını yıllardır ifade ediyorlardı.

Samsung bu noktada Ar-Ge yönetimini tamamen bu 3 önemli meseleye yönelttiğini resmen açıkladı. Özellikle batarya ömrü üzerinde titizlikle durduklarını ve dayanıklılığı yüzde yüz artırmayı hedeflediklerini ifade etti. Bataryaların daha küçük, hafif ve uzun ömürlü olmasının en önemli hedeflerinden bir olduğunu belirten Samsung, bu konuda gözle görülür ilerlemeler kaydettiklerini de belirtti.

Samsung hızlı şarj teknolojisini de iyileştirmek istiyor. 30 dakika içerisinde bataryaların yüzde 80’inin doldurulmasını hedefliyor.

Samsung kameralarında kullandığı teknolojiyi de DLSR teknolojisine daha yakınlaştırmak istediğini vurguladı. Daha ince kamera yapıları kullanarak Samsung S6 serisinde görülen çıkıntıdan kurtulmayı planlıyor. 16 MP kameraların kasadan taşmamaları için yeni bir mercek yerleştirme sistemi üzerinde çalışıyor.

Aslında görünen o ki, Samsung’un her modeli, bir sonraki için bir prototip oluşturuyor. 

Sony Xperia Z3+ Duyuruldu, Temmuz Ayında Türkiye’de Olacak

Samsung Galaxy Note 5'in İşi Çok Zor, LG G4 Note ve LG G3 Pro Geliyor

Samsung Galaxy S6 Serisi Satışları Hayal Kırıklığı Yarattı

YORUMLAR