Samsung SmartThings Find ile Eşya ve Aksesuarları Kaybetmeye Son!

Samsung, SmartThings Find ile Samsung markalı her türlü eşya ve aksesuarınızı bulmanızı kolaylaştırmayı amaçlıyor. İşte detaylar!

Samsung SmartThings Find ile Eşya ve Aksesuarları Kaybetmeye Son!

Samsung Electronics, SmartThings Find hizmeti ile kayıtlı 300 milyon cihazın yerini tespit edebildiğini açıkladı. SmartThings Find ağına kayıtlı olan seçili cihazlar, diğer Samsung Galaxy kullanıcılarının cihazlarının konumunu tespit edebilmesine yardımcı oluyor. Temmuz 2022'den bu yana 100 milyondan fazla kayıtlı nokta SmartThings Find ağına eklendi. Böylece SmartThings Find ağı, 10 ay gibi kısa bir sürede 1.5 kat genişledi.

SmartThings Find hizmeti, kaybolan cihazların bulunmasını kolaylaştırıyor. Ağa katılan her bir cihaz diğer Galaxy cihazların yerini tespit edebildiği için giderek daha da etkili hâle geliyor. Kayıtlı cihazlardan oluşan ağın genişlemesi, SmartThings Find hizmetinin kullanıcılar açısından daha verimli olmasını sağlıyor.

SmartThings Find Nasıl Çalışıyor?

Samsung SmartThings Find ile Eşya ve Aksesuarları Kaybetmeye Son!

SmartThings Find, akıllı telefonlar, tabletler, akıllı saatler ve kulak içi kulaklıklar gibi farklı Samsung Galaxy cihazlarını anında tespit edebiliyor. SmartThings Find ayrıca anahtar, çanta gibi eşyalarda kullanılan Galaxy SmartTag ya da SmartTag+ cihazlarını da bulabiliyor.

SmartThings Find hizmetinden faydalanan kullanıcıların sayısı giderek artarken, Samsung’un en önemli önceliği güvenlik ve gizlilik olmaya devam ediyor. SmartThings Find, kullanıcı verilerinin korunması ve kötüye kullanımın engellenmesi için gelişmiş güvenlik ve gizlilik özelliklerini içeriyor.

Ayrıca bir cihazın konum verileri yalnızca kullanıcı onayına bağlı olarak üçüncü kişilerle paylaşılırken, kullanıcının cihaz kimliği her 15 dakikada bir değiştiriliyor ve anonim olarak kaydediliyor. SmartThings Find ayrıca Android ve iOS kullanıcılarına etraftaki bilinmeyen takip cihazlarını manuel olarak tespit etme imkânı sunuyor.

Samsung'dan Veri Sızıntılarına Son: Kendi Yapay Zekasını Üretiyor!
Yapay Zeka

Samsung'dan Veri Sızıntılarına Son: Kendi Yapay Zekasını Üretiyor!

Samsung, Naver ile stratejik bir ortaklık kurarak, şirket içi kullanım için özel olarak tasarlanmış gelişmiş bir üretken yapay zekâ platformu geliştirerek kurumsal ortamını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra Limited Edition Duyuruldu: Önemli Fırsat!
MOBİL

Samsung Galaxy S23 Ultra Limited Edition Duyuruldu: Önemli Fırsat!

Güney Kore merkezli teknoloji devi tarafından Samsung Galaxy S23 Ultra Limited Edition isimli yeni bir paket duyuruldu. Peki, Galaxy S23 Ultra modelinin yanı sıra Galaxy Watch 5 ve 15W Wireless Charger Duo ikili isimli ürünleri içeren paket ne kadar fiyata satılıyor? Samsung Galaxy S23 Ultra Limited Edition Fiyatı Ne Kadar? Teknoloji devi Samsung, içerisinde çeşitli ürünlerin yer aldığı bir paketin duyurusunu gerçekleştirdi.

YORUMLAR