Samsung Yeni Windows Phone Projesine Hazır

Microsoft, Güney Koreli şirketin Android ile olan anlaşmasında bir boşluk yakalamayı başarırsa Samsung'un Windows Phone cihazı üretmeye olumlu baktığı iddia ediliyor. Kore'den gelen habere göre Samsung, Windows Phone için daha hesaplı bir ürün sınıfı üre

Samsung Yeni Windows Phone Projesine Hazır

Microsoft, Güney Koreli şirketin Android ile olan anlaşmasında bir boşluk yakalamayı başarırsa Samsung'un Windows Phone cihazı üretmeye olumlu baktığı iddia ediliyor. Kore'den gelen habere göre Samsung, Windows Phone için daha hesaplı bir ürün sınıfı üretmeyi amaçlıyor.

Söylentinin ekonomik temeline bakılacak olursa Samsung'un başka bir işletim sistemiyle mobil ürün pazarını genişletmesi oldukça mantıklı bir atılım olarak değerlendirilebilir. Apple ile olan satış rekabeti ve Google ile yaşanan bağımlılık durumları şirketi çıkmaz bir noktaya sürüklerken Windows Phone ile açık olan saha Güney Koreli şirketin yükselebileceği yeni bir alan yaratabilir.

Microsoft'un Nokia'yı satın almasıyla birlikte ticari ilişkileri yokuşa sürüklenen Samsung, Windows Phone için patentli olan teknolojileri Android cihazlarda kullanmaya başlamıştı. Aradaki hukuki anlaşmazlığın devam ediyor olması nedeniyle iki şirketin bir araya gelme ihtimali düşük olarak algılanıyordu.

Intel Windows 8.1’i TV’ye Yerleştirecek

YORUMLAR