Samsung'dan Apple'a Kablolu Gönderme

Apple'ın ezeli rakibi olan Samsung, general gemisi Galaxy S6'nın yeni özelliği olan 'wireless şarj' özelliğini tanıtan bir reklam yayınladı. Reklamda iPhone 6'ya göndermede bulunan Samsung, Apple'ın bir adım önüne geçti.

Samsung'dan Apple'a Kablolu Gönderme

Samsung, Galaxy S6 ile gelen yeni özellik Wireless Şarj özelliğini tanıtan bir video reklamı yayınladı. Bu reklamda kablolu şarj aleti kullanan Apple'a göndermede bulundu.

Hiç inkar etmeyelim, hepimiz şarj kablolarının tutsağıyız. Artık bir mekanda Wi-fi şifresini bile sormadan önce hangi masanın yakınında priz var, onu soruyoruz. Samsung ile Apple arasındaki ezeli teknoloji rekabeti bütün teknoloji dünyasını meşgul ediyor. Markalar her seferinde birbirinden farklılaşma yolları arıyor. Ancak bu sefer, sayı Samsung'un diyebiliriz. Galaxy S6, wireless şarj özelliği ile iPhone 6'nın bir tık daha uzağına konumlandı. 

Yayınladıkları reklamda şarj kablolarının karmaşıklığı ve kullanım zorluğuna değinen Samsung, reklamda iPhone 6 kullanan insanların şarj konusunda yaşadıkları zorluklara yer verdi. Kablolu şarj cihazlarının eziyet olduğunu gözler önüne seren marka, Apple'ı sağlam yerden vurdu. iPhone şarj kablolarının 100  cm olması çoğu zaman kullanıcılarına zorluklar çıkarıyor. Özellikle telefonla bir işimiz varsa prizlerin yanı başı favori mekanlarımız oluyor. Reklamda, kablosuz şarj özelliğinin hayatı çok önemli bir ölçüde kolaylaştırdığı net bir şekilde belirtiliyor.

iPhone 6S'i Unutun, iPhone 7 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

YORUMLAR