Samsung'dan Sürpriz Telefon: Galaxy S2 Plus

Samsung, çıkışıyla birlikte büyük ilki gören ve hala birçok yeni akıllı telefonla rekabet eden Galaxy S2’ye kardeş olarak Galaxy S2 Plus modelini tanıttı. Galaxy S2 ile neredeyse aynı özelliklere sahip olan cihaz sadece bazı detaylarda kardeşinden ayrılı

Samsung'dan Sürpriz Telefon: Galaxy S2 Plus

Samsung, çıkışıyla birlikte büyük ilki gören ve hala birçok yeni akıllı telefonla rekabet eden Galaxy S2’ye kardeş olarak Galaxy S2 Plus modelini tanıttı.

Galaxy S2 ile neredeyse aynı özelliklere sahip olan cihaz sadece bazı detaylarda kardeşinden ayrılıyor. 4.3 inçlik WVGA Super AMOLED Plus ekran teknolojisinin bulunduğu ürünün arka kısmında yine 8 MP değerinde bir kamera yer alıyor.

Android 4.1.2 Jelly Bean sürümüyle çıkış yapacak olan yeni S2 Plus’ın bu sayede kardeşine göre çok daha hızlı bir başlangıç yapacağı ortada. Ancak var olan Galaxy S2 modelinin şu anda Android 4.0.4 sürümünü kullandığını ve kısa bir süre içinde 4.1.2 güncellemesine kavuşacağını da belirtelim. Diğer yandan S2 Plus üzerinde çift çekirdekli 1.2 GHz frekansında işlem yapan yonga setine yer veriliyor. Bununla birlikte yine S2 üzerinde olduğu gibi S2 Plus üzerinde de 1 GB değerinde bir ara bellek birimi bulunuyor.

Galaxy S2 Plus, Galaxy S3 ile birlikte tanıştığımız yeni TouchWiz arayüzünü ekrana taşıyor.

Galaxy s2 Plus’ın kardeşine göre belki de en büyük farkı NFC (yakın saha iletişimi) teknolojisini üzerinde barındırma olasılığının daha fazla olması.

Yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacağı belirtilen ürünün fiyatı hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Playstation 4 Kontrol Teknolojisi

YORUMLAR