Samsung'tan iPhone 5 ve Galaxy S3 Karşılaştırmasına Dayalı Çarpıcı Reklam

Samsung, iPhone 5 tanıtımından belki de en çok keyif alan şirketlerden biri. Zira iPhone 5’ten beklenen üstün özelliklerin yeni iPhone’da yer almaması ve ürünün donanımsal açıdan Galaxy S3’ün gerisinde kalması Samsung’u keyiflendirmiş olabilir. Öyle de ol

Samsung'tan iPhone 5 ve Galaxy S3 Karşılaştırmasına Dayalı Çarpıcı Reklam

Samsung, iPhone 5 tanıtımından belki de en çok keyif alan şirketlerden biri. Zira iPhone 5’ten beklenen üstün özelliklerin yeni iPhone’da yer almaması ve ürünün donanımsal açıdan Galaxy S3’ün gerisinde kalması Samsung’u keyiflendirmiş olabilir. Öyle de olmuş olacak ki Samsung, yurtdışındaki bazı medya organlarına verdiği reklamla ilginç bir durum ortaya koymuş oldu.

Samsung, şu anda en iyi akıllı telefon modeli olan Galaxy S3 ile iPhone 5’i karşılaştıran bir reklam verdi. Reklamın en dikkat çekici noktalarından biri de slogan kısmı. “It doesn’t take a genius” yani “dahi olmaya gerek yok” başlığı ve sloganıyla yayınlanan reklamın, Apple hayranlarının kızmasına da sebep oldu ve sosyal ağlarda aksi yönde birçok yenilenmiş reklam görseli paylaşıldı.

Bu arada, Apple iPhone 5 ile Samsung Galaxy S3 arasındaki karşılaştırmamız görmek için "iPhone 5 ile Galaxy S3 Karşılaştırması" başlıklı yazımızdan görüntüleyebilirsiniz.

Samsung tarafından yayınlanan iPhone 5 ve Galaxy S3 karşılaştırmasına dayalı reklam:

Not: Galaxy S3'ün ABD'de çıkan modelinde 2 GB ara bellek (RAM) bulunmaktadır.

YORUMLAR