Samsung'tan Yeni Kamera Odaklı Akıllı Telefon: Galaxy K Zoom

Samsung Galaxy K Zoom, Singapur'da düzenlenen Kapture the Moment etkinliğinde tanıtıldı.

Samsung'tan Yeni Kamera Odaklı Akıllı Telefon: Galaxy K Zoom

Dijital fotoğraf makinesi ve akıllı telefon deneyimini bir arada sunan Galaxy Zoom ailesinin yeni üyesi Galaxy K Zoom, Singapur’da Red Dot Design Museum’da düzenlenen özel bir etkinlikte tanıtıldı. 10x optik yakınlaştırma ve 20.7 megapiksel BSI CMOS sensörü ile dikkat çeken ürünün detayları haberimizde.

Singapur’da düzenlenen Kapture the Moment (Anı Yakala) etkinliğinde lanse edilen Galaxy K Zoom, Güney Koreli şirketin kamera ile özelleştirilmiş ikinci akıllı telefonu. Xenon flaş ile birlikte 20.7 megapiksel BIS CMOS sensörlü, 10x optik yakınlaştırmayı destekleyen arka kamera Otomatik Odaklanma ve Otomatik Pozlama, optimize edilmiş 5 filtre ayarı sunan Profesyonel Tavsiye Modu, zamanlı selfie çekimleri için Selfie Alarmı da içeren bazı gelişmiş kamera kullanım özellikleri ve işlevleri ile geliyor. Ürünün ön tarafında ise 2 megapiksel kamera bulunuyor.

4.8 inç HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran ile gelen Galaxy K Zoom, Android 4.4 KitKat işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Kamera odaklı akıllı telefonda altı çekirdek işlemci bulunuyor. 4 çekirdekli işlemci 1.3Ghz hızda çalışırken, çift çekirdekli işlemci 1.7GHz hızda çalışıyor. 2GB RAM’i bulunan ürünün dahili 8GB depolama alanı microSD kart ile 64GB’a kadar artırılabiliyor. LTE ve 3G olmak üzere iki farklı modelle gelecek olan K Zoom, gücünü 2430mAH’lik bataryadan alıyor.

Beyaz, kömür siyahı ve elektrik mavisi renk seçenekleri ile gelen Samsung Galaxy K Zoom’un fiyatı ve piyasaya çıkış zamanı henüz bilinmiyor.

Samsung Galaxy K Resmi Çıkış Videosu
MOBİL

Samsung Galaxy K Resmi Çıkış Videosu

Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy K diğer telefonların aksine içerisinde kaliteli bir mercek barındırıyor ve bu mercek sayesinde 10 kata kadar optik zoom yapmak mümkün hale geliyor.

LG G Watch'un Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

YORUMLAR