Samsung'un S4 Olduğu Tahmin Edilen GT-I9500 Kodlu Telefonu Hız Performans Canavarı Çıktı

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy S4’e ait olduğu iddia edilen GT-I9500 kod adlı bir cihaza ait performans testleri yayınlandı. Eğer söz konusu model Galaxy S4’ü temsil ediyorsa performans olarak var olan tüm akıllı telefonlardan daha üstün bir cihaz

Samsung'un S4 Olduğu Tahmin Edilen GT-I9500 Kodlu Telefonu Hız Performans Canavarı Çıktı

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy S4’e ait olduğu iddia edilen GT-I9500 kod adlı bir cihaza ait performans testleri yayınlandı. Eğer söz konusu model Galaxy S4’ü temsil ediyorsa performans olarak var olan tüm akıllı telefonlardan daha üstün bir cihazla karşılaşabiliriz.

14 Mart 2013 tarihinden ABD’nin New York şehrinde tanıtılacak olan Galaxy S4’ün birçok özelliği aşağı yukarı belli gibi. Özellikle de ekran boyutu ve teknolojilerine dair benzer birçok iddia ve görsel sızmıştı. Diğer yandan ara belleğinin 2 GB olması beklenen cihazın işlemcisine dair birçok farklı görüş bulunuyordu.

Ancak GT-I9500 model numaralı bu telefonun S4’ü temsil etmesi halinde kullanıcıları pek de şüpheye düşürecek bir performans görünmüyor. Aksine oldukça güçlü bir telefon olacağa benziyor.

Yılın En İyi Akıllı Telefonu: Samsung Galaxy S3

YORUMLAR