Samsung'un Windows İşletim Sistemli Tableti Sona Yaklaştı

Android işletim sistemini yıllardır değiştirmeyen Samsung, yeni tabletinde Windows 10 kullananacak.

Samsung'un Windows İşletim Sistemli Tableti Sona Yaklaştı

Ürettiği akıllı telefonlarında ve diğer mobil cihazlarında kullandığı Android işletim sistemini yıllardır değiştirmeyen Samsung, yeni tabletinde Windows 10 kullananacak.Windows işletim sistemine çok yakın olmayan Samsung, yeni üreteceği 12 inç ekran boyutuna sahip tabletinde Microsoft'un geliştirdiği Windows 10 işletim sistemini kullanacak. Samsung cihazını geliştirmeye tüm hızıyla devam ederken yavaş yavaş cihaz hakkındaki bilgiler de sızmaya başladı. Söylentilere göre Samsung, yeni tableti için Bluetooth ve Wi-Fi izinlerini aldı ardından da vakit kaybetmeden cihazına ekledi.

Boyutunun büyük olmasında dolayı yanında bir kalemle birlikte satışa sunulması beklenen Samsung'un yeni tableti, büyük olasılıkla S Pen'i tercih edecek. Bu sayede S Pen'in Windows işletim sisteminde nasıl bir performans sunduğunu daha yakından göreceğiz. Ayrıca Windows'lu yeni tablet 4 GB RAM ve Intel işlemcisiyle çalışacak.

455 Dolar civarında olması beklenen yeni Samsung Windows işletim sistemli tabletin de önümüzdeki aylarda düzenlenecek fuarda tanıtılması bekleniyor.

Samsung Galaxy S7 Ailesinin Ekran Boyutu ve Merak Edilen Diğer Özellikleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S7 Edge İçin Mükemmel Bir Konsept Videosu Yayınlandı

YORUMLAR