Şarj Ederken Cüzdanınızı Boşaltan Şarj Teknolojisi

A sınıfı ve üstüne tekstil ve akseuar tasarlayan Tommy Hilfigeer'ın yeni giyileblir teknoloji ürünü, şarjlı ceket fiyatıyla can yakıyor.

Şarj Ederken Cüzdanınızı Boşaltan Şarj Teknolojisi

Eğer paranızı marka ve ilginç ürünlere harcamak istiyorsanız, işte size ikisini birden bir arada sunabilen giyilebilir teknoloji ürünü. Tommy Hilfiger şarj ceketleri. Bu ürün ne kadar kullanışlı olur ya da, piyasada tutulur mu bilinmez ama arkasındaki markanın takipçilerinin kesinlikle ilgisini çekebilir. Hem de son derece alaycı video klibine rağmen.Ürün 600 dolarlık fiyatıyla “acaba bunun yerine bir telefon mu alsaydım” dedirtiyor. Bu kadar pahalı şarj ceketlerinin piyasaya bir “şaka” olarak çıktığını savunanlar hiç az değil. Bu ceketleri alanları ise belki çoğumuz sosyal ve finansal statülerimizden dolayı orada burada göremeyeceğiz bile.

Aslında her şey bir yana Tommy Hilfiger konsept olarak A sınıfı ve üstüne yönelik pek çok aksesuar zaten üretiyor. Tamamen yünden üretilmiş olan bu kışlık akseuar ise üzerine güneş enerjisini absorbe eden bir aparata sahip. Güneş enerjisi için kullanılan kısım cekete takılıp, çıkartılabiliyor.

Bu ürünün oldukça hoş bir tanıtım filmi de var. Aslında filmi izlediğimizde Tommy Hilfiger’in biraz mobil telefon bağımlılarıyla dalga geçtiğini söylemek hiç de yanlış olmaz. 

Acer da Giyilebilir Teknoloji Peşinde

Nike Giyilebilir Teknoloji Ürünleri İçin Apple ile Çalışıyor

Giyilebilir Cihazlar Neden Var?

YORUMLAR