Marvel Dizisi Secret Invasion'ın Yeni Fragmanı Yayımlandı

Marvel'ın Nick Fury'nin dönüşüne işaret eden yeni dizisi Secret Invasion'dan yeni fragman yayımlandı. Peki Secret Invasion mini dizisi ne zaman çıkacak?

Marvel Studios, başrolünde Nick Fury rolüyle Samuel L. Jackson'ın yer aldığı yeni dizisi Secret Invasion için yeni bir fragman yayınladı. Marvel evreninde geçen mini dizinin yeni tanıtım videosu yoğun bir ilgiyle karşı karşıya kaldı. Çok sayıda kişinin merak içerisinde beklediği diziye dair ayrıntılar haberimizde.

Secret Invasion, Nick Fury'nin Marvel Sinematik Evreni'ne dönüşüne işaret ediyor, öyle ki karakter en son 2019 yapımı "Spider-Man: Far From Home"da yer almıştı. O filmde Fury'nin şekil değiştiren bir Skrull olduğu ortaya çıkmıştı.

Secret Invasion Fragmanı Nasıl İzlenir?

Süper kahraman dizileri izlemekten keyif alan izleyicilere hitap eden Secret Invasion için yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı. Paylaşılan video, dizi hakkında bilgi sahibi olmamıza imkân tanıyor. 1 dakika uzunluğundaki dizinin fragmanını aşağıda yer alan oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

Secret Invasion Oyuncuları

  • Samuel L. Jackson (Nick Fury)
  • Ben Mendelsohn (Talos)
  • Emilia Clarke (G'iah)
  • Cobie Smulders (Maria Hill)
  • Olivia Colman (Sonya Falsworth)

Oyuncu kadrosunda ayrıca Maria Hill rolüyle Cobie Smulders, James Rhodes, nam-ı diğer War Machine rolüyle Don Cheadle ve Talos rolüyle Ben Mendelsohn geri dönüyor.

Secret Invasion ayrıca Emilia Clarke, Olivia Colman ve Kingsley Ben-Adir'i Marvel Sinematik Evreni'ne kazandırıyor. Kaynaklara göre Ben-Adir, dizide ana kötü karakterlerden birini canlandıracak.

Secret Invasion Yayın Tarihi

Marvel'ın yeni mini dizisi Secret Invasion, 21 Haziran tarihinde Disney Plus isimli dijital yayın hizmeti üzerinden yayımlanacak.

Marvel Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?
Sinema

Marvel Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?

Marvel filmleri izleme sırası nasıl olmalı sorusunun yanıtı, Marvel evreninde yer alan süper kahraman yapımlarını daha önce izlememiş olan kişiler tarafından oldukça merak ediliyor.

YORUMLAR