Selfie Çubuklarının Yerini Alacak Kamera Üretildi

Dünyayı kasıp kavuran selfie çubuğu çılgınlığına dur diyecek bir kamera üretildi. Son derece basit tasarımı ve pratikliği ile dikkat çeken Podo, bluetooth ile kontrol edilebiliyor ve selfie çubuklarının yerini alabilecek güce sahip. Kickstarter üzerinde

Selfie Çubuklarının Yerini Alacak Kamera Üretildi

Dünyayı kasıp kavuran selfie çubuğu çılgınlığına dur diyecek bir kamera üretildi. Son derece basit tasarımı ve pratikliği ile dikkat çeken Podo, bluetooth ile kontrol edilebiliyor ve selfie çubuklarının yerini alabilecek güce sahip. Kickstarter üzerinde kendine fon arayan girişim, 50.000 dolar ile başladığı macerasını şimdiden 5'e katladı.

Podo daha önce ilk versiyonuyla satışa çıkarılmıştı. Tasarım olarak ilkine çok benzeyen girişim, bazı yeni özellik ekleyerek yeni bir yola çıktı. Yeni Podo ilkinden iki katı fazla piksellere sahip ve çok daha gelişmiş bir geniş açılı lens barındırıyor. 5 megapiksel kamera sunan Podo, bir yere oturduğunuzda istediğiniz açıyı ayarlamanıza imkan veriyor ve küçük olması nedeniyle yanınızda taşımakta zorluk çekmiyorsunuz.

Kickstarter sayfasında projesine 50 dolardan satacağını duyuran ve çıkışı için 50.000 dolar finansmana ihtiyacı olduğunu belirten Podo, henüz 15. gününde 252.000 dolara ulaşmayı başardı. Sizde destek olmak isterseniz Kickstarter sayfasını ziyaret edebilir ve bağışta bulunabilirsiniz. Aralık ayında piyasaya sürülmesi beklenen girişimin akıbeti ne olacak hep birlikte göreceğiz.

Telefon Bağımlılığından Kurtulmak İsteyenler için DistractaGone Geliyor

Milli Kodlama Eğitim Platformu Hackercan ile Tanışın

YORUMLAR