Sevilen İki PS5 Özel Oyunu Daha PC'ye Geliyor

Sony'nin PS5'e özel oyunları PC'ye getirme eğilimi devam ediyor ve sevilen iki PS5 oyunu daha önümüzdeki aylarda PC'ye gelecek. İşte detaylar!

Sevilen İki PS5 Özel Oyunu Daha PC'ye Geliyor

Görünüşe göre Sackboy: A Big Adventure önümüzdeki ay PC'ye çıkışını yapacak ve bu, PlayStation Latin Amerika hesabının oyun için bir fragman yüklemesiyle artık resmileşti.

Sackboy: A Big Adventure, fragman açıklamasına göre 27 Ekim Perşembe günü PC için çıkacak ve görünüşe göre Housemarque'ın roguelike oyunu Returnal da ona katılacak. Sackboy'un geçen yıl Returnal temalı bir DLC aldığı göz önüne alındığında, bu oldukça makul.

Sevilen İki PS5 Özel Oyunu Daha PC'ye Geliyor

Mayıs ayında görülen bir SteamDB listesi, Returnal'in PC'ye çıkacağına dair ilk ipucuydu. Bir ay sonra Haziran ayında, hem Sackboy hem de Returnal PC menülerinin ekran görüntüleri Reddit'te sızdırıldı ve Twitter'da yayınlandı:

Ve bu ayın başlarında bir GDC sunumu sırasında Returnal, bir PC geliştirme kitinde çalıştırılırken görüldü. Bu ayrıntıyı Digital Foundry'den Alexander Battaglia fark etti.

Sızıntıların Ardı Arkası Kesilmiyor

En son sızıntı ise IconEra'da yayınlanan ve Returnal'in PC grafik menüsünün neye benzediğini ve mevcut çeşitli seçenekleri gösteren bir videodan ibaret. Bu nedenle yakında Returnal'ın PC sürümünün çıkacağından oldukça eminiz.

Bu yılın başlarında PS5'e gelen ve 19 Ekim Çarşamba günü PC'ye çıkacak olan Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın yanı sıra God of War, Horizon Zero Dawn ve dahası dâhil olmak üzere bir dizi PlayStation'a özel oyun şimdiden PC için yayınlandı.

PC'ye taşınan PlayStation'a özel oyunların kütüphanesi büyüyor ve bu eğilim devam ederse daha da büyüyecek.

YORUMLAR