Shaquille O’Neal Counter-Strike Reklamında Boy Gösterdi

Shaquille O’Neal, basketbol tarihinin en ünlü isimlerinden bir tanesiydi. Ünlü sporcu cüssesi ve basketbolunun yanı sıra kişiliğiyle de çok seviliyor. Unutulmaz danslar ve eğlenceli halleriyle aklımızda kalan Shaq, bu özelliğini Counter-Strike’a taşımış.

Shaquille O’Neal Counter-Strike Reklamında Boy Gösterdi

Shaquille O’Neal, basketbol tarihinin en ünlü isimlerinden bir tanesiydi. Ünlü sporcu cüssesi ve basketbolunun yanı sıra kişiliğiyle de hala çok seviliyor. Unutulmaz dansları ve eğlenceli halleriyle aklımızda kalan Shaq, bu özelliğini Counter-Strike’a taşımış.

Oyunların gündemdeki yerleri gün geçtikçe artıyor. Artık daha büyük şirketler video oyunlarına ve özellikle e-Spor organizasyonlarına ilgi gösteriyorlar. Haliyle oyuncuların karşısına daha büyük turnuvalar ve ödüller çıkıyor. Dahası televizyon ekranlarında kendilerine yer bulma şansı yakalıyorlar. Counter-Strike takımları arasında bir lig kurmayı amaçlayan E-League ise yakın zaman önce imzaladığı iki büyük sponsorluk anlaşmasıyla ön plana çıkan organizasyonlardan.

Dünyanın en büyük 24 Counter-Strike takımını bir araya getirecek olan organizasyonun tanıtımı için bir televizyon reklamı ile yapıldı. Reklamın başrolünde ise Shaquille O’Neal var. Shaq yine o eğlenceli haliyle “derinlere” inmek istediği Counter-Strike’ın içinde kendisine yer bulmuş. Yerdeki kanları temizlemekten tutun, tavuklara dadanmaya kadar birçok komik işin peşine düşen Shaquille O’Neal’in o reklamını ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Counter-Strike Kol Saatinize Geliyor

Counter Strike: Global Offensive'de Ulusal Değerlerimize Saygısızlık Yapıldı

Counter Strike Android Versiyonu Çıktı, Hemen İndirin!

YORUMLAR