Şimdiye Kadarki En Güçlü BlackBerry: BlackBerry Z30

BlackBerry 10 işletim sistemini taşıyan Z30, şimdiye kadarki en güçlü ve en büyük BlackBerry olma özelliğini taşıyor.

Şimdiye Kadarki En Güçlü BlackBerry: BlackBerry Z30

BlackBerry, Aristo kod adlı yeni akıllı telefonu BlackBerry Z30’u resmen duyurdu. BlackBerry 10 işletim sistemini taşıyan dördüncü BlackBerry modeli olan Z30, şimdiye kadarki en güçlü ve en büyük BlackBerry olma özelliğini taşıyor.

Akıllı telefon pazarında istediği satış rakamını yakalayamayan, geçtiğimiz Ağustos ayında alıcı arayışlarına başlayan BlackBerry, BlackBerry 10’lu yeni akıllısı BlackBerry Z30’u bugün resmi olarak duyurdu. İnternete sızdırılan video ve görseller ile farklılık göstermeyen Aristo kod adlı yeni BlackBerry, şimdiye kadarki üretilmiş en güçlü BlackBerry akıllı telefonu olarak tanımlanıyor.

5 inç 1280x720 (296 ppi) OLED ekrana sahip Z30, Qualcomm’un 1.7GHz hızında çalışan çift çekirdekli MSM8960 Pro işlemcisini ve dört çekirdekli grafik çipini taşıyor. 2880mAh’lik batarya sayesinde 25 saate kadar kullanım sunan Z30’un arka yüzünde 8 megapiksel çözünürlüğünde 1080p video kaydı yapabilen LED flaş özellikli kamera, ön yüzünde 2 megapiksel çözünürlüğünde kamera bulunuyor. Tüm sohbet ve bildirimlerinizi tek bir yerden yönetmenizi sağlayan Pritority Hub, yenilenmiş. Yenilenen Pritory Hub sizin için önemli sohbet ve kişileri tespit edebiliyor. Böylece ihtiyacınız olan mesaj ve bilgilere hızlıca ve kolayca erişebiliyorsunuz. BlackBerry Natural Sound teknolojisi sayesinde telefonda gerçekleştirdiğiniz sohbetlerin yüz yüze görüşmelerden farkı olmayacak. Yeni Anten teknolojisi düşük sinyal aldığınız yerlerde en iyi bağlantıyı sunmak için devreye girecek.

Blackberry 10.2 işletim sistemi üzerinde çalışan Z30, önümüzdeki haftadan itibaren İngiltere ve Orta Doğu’da satışa sunulmaya başlanacak. Diğer bölgelere ise yıl sonuna doğru giriş yapacak. Güçlü donanımı ve büyük ekranı ile dikkat çeken BlackBerry Z30’un fiyatı henüz belli değil.

BlackBerry Z30 Tanıtım Videosu
MOBİL

BlackBerry Z30 Tanıtım Videosu

Şimdiye kadar ki en güçlü ve en büyük BlackBerry olma özelilğini taşıyan BlackBerry Z30, resmen tanıtıldı. Blackberry 10.

Nokia Lumia 1520 22 Ekim'de Duyurulabilir

YORUMLAR