Skype Messenger Kullanıcılarının Tepkilerine Cevap Verdi

Skype ekibi yoğun tepkilere cevap verdi

Skype Messenger Kullanıcılarının Tepkilerine Cevap Verdi

Microsoft önümüzdeki günlerde Skype'a tam geçiş yapmaya hazırlanadursun, eski adıyla MSN Messenger, yeni adıyla Windows Live Messenger kullanıcıları durumdan tedirgin olmaktaydı. Skype ekibi bu tedirginlikten kaynaklanan tepkilere karşı bir takım açıklamalarda bulundu. İşte Skype'a yöneltilen tepkiler ve Skype takımının açıklamaları:

Skype üzerinden Hotmail hesabımıza erişim Messenger'da olduğu kadar kolay değil, anlık mail uyarıları almak mümkün değil:

"Kullanıcıların Skype kullanarak yeni işlevlere alışacağına inanıyoruz. Örnek olarak anlık iletileri ve ileti geçmişini düzenleme ve daha fazlası."

Messenger kullanırken Çevrimdışı görünebiliyorduk. Skype'ta durum ne olacak?

"Skype'ta aynı özellik aslında mevcut. "Görünmez" adlı bu modda sohbet başlatabilir veya mevcut sohbetlerinize devam edebilirsiniz."

İstenmeyen bağlantı talepleri sıkça yaşanmakta, bu durum nasıl engellenebilir?

Skype bu konuda sadece istenmeyen kişilerin sizi aramasını, görüntülü görüşme yapmasını veya anlık ileti göndermesini engelleyebileceğinizi söylüyor. Şu an için bağlantı kurma taleplerini engellemenin herhangi bir yolu yok.

Skype takımı sözlerini şu şekilde noktalıyor:

"Biz kullanıcı verilerini sürekli görüntülüyor, geri dönüşler alıyoruz ve Skype'ta bu verilere göre düzenlemeler yapıyoruz. "

Bu da demek oluyor ki tepkiler artarsa Skype bazı kullanışlı Messenger özelliklerini Skype'a ekleyebilir.

Windows Blue, Windows 8 kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtılabilir

YORUMLAR