The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

kullanıcı
  • Lisans
  • TOPLAM İNDİRME 6,468
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Bethesda Softworks

The Elder Scrolls V: Skyrim açık dünya tabanlı bir rol yapma oyunudur

The Elder Scrolls V: Skyrim bilgisayar oyuncuları için ayrı bir yere sahip olan The Elder Scrolls serisinin 5. üyesi olan açık dünya tabanlı bir rol yapma oyunu.

2011 yılının kasım ayında çıkış yapan Skyrim çıktığı sene video oyunları ödüllerini silip süpürmüş, oyuncuların bilgisayar başına kilitlenip kalmalarına neden olmuştu. Serinin bir önceki oyunu olan Oblivion ile büyük bir yükseliş yakalayan Bethesda, Skyrim'de bütün marifetlerini konuşturmuştu. Skyrim'de yine bizi keşfedilmeyi bekleyen uçsuz bucaksız bir açık dünya bekliyor.

Skyrim'de Dragonborn olarak adlandırılan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Oyunda hikayemize bir esir kampına götürülen bir tutsak olarak giriş yapıyoruz. Imperial askerleri tarafından esir alındıktan sonra infaz edilmek üzere bir at arabasına atılmışızdır. Yolculuğumuz bir kalede sonlanacak, infaz işlemi bu kalede gerçekleşecektir. Bizimle at arabasında yolculuk eden tutsaklar infaz edilmeye başlanmıştır. Sıra tam bize geldiğinde ise beklenmedik bir olay gerçekleşir ve gökyüzünde beliren öffeli bir ejderha etrafı yakıp yıkar. Bu kaos ortamında da biz kaçacak fırsatı buluruz ve destansı serüvenimize başlarız.

Kuzeyin güçlü savaşçıları olan Nordlar'ın topraklarına yolculuk ettiğimiz Skyrim, oyunda yaptığınız seçimlerin hikayenin gidişatını belirlediği oldukça zengin içeriğe sahip olan bir RPG oyunu. Gerçek zamanlı savaş sistemine sahip olan oyunda yapabileceklerimizin sınırı yok. Dilerseniz ana hikayenin peşinde koşturabiliyor, dilerseniz kendi silah ve zırhınızı yapabiliyor, dilerseniz yan görevleri tamamlayabiliyor ve oyundaki karakterlerin hikayelerini öğrenebiliyor ya da özgürce açık dünyayı keşfedebiliyorsunuz.

The Elder Scrolls V: Skyrim'de ejderhaların dönüşüne tanık oluyoruz ve bu dönüşün sebeplerini araştırarak Tamriel'i felaketten kurtarmaya çalışıyoruz. Oyun hem göze hitap ediyor hem de sürükleyici hikayesiyle oyunseverleri memnun ediyor. The Elder Scrolls V: Skyrim'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows XP işletim sistemi
  • 2.0 GHZ çift çekirdekli işlemci
  • 2 GB RAM
  • 512 MB video belleğe sahip DirectX 9.0c uyumlu ekran kartı
  • DirectX uyumlu ses kartı

The Elder Scrolls V: Skyrim Türkçe Yaması'nı bu bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz: