Snapchat'in Bilgisayar Versiyonu Geliyor!

Hem eski kullanıcı kitlesini yeniden kazanmak hem de yeni kullanıcılar edinmek isteyen Snapchat, önemli bir adım atarak Snap Camera’yı duyurdu.

Snapchat Bilgisayar Versiyonu Snap Camera Duyuruldu

Bir dönemin popüler uygulaması Snapchat, son yıllarda popülerliğini ve kullanıcı kitlesini kaybetmeye başlamıştı. Hem eski kullanıcı kitlesini yeniden kazanmak hem de yeni kullanıcılar edinmek isteyen uygulama önemli bir adım atarak Snap Camera’yı duyurdu.

Snapchat’in bilgisayar versiyonu olarak tanımlayabileceğimiz Snap Camera, Windows ve Mac işletim sistemine sahip bilgisayarlara kurulabilen bir masaüstü uygulaması olarak tasarlandı.

Üstelik Snap Camera uygulaması, kayıtlı YouTube videolarında, Skype, Google Hangouts ve Twitch gibi platformlarda görüntülü sohbet ya da canlı yayın esnasında kullanılabiliyor.

Snapchat Bilgisayar Versiyonu Snap Camera Duyuruldu 2

Uygulamanın kullanımı ise gayet basit. Uygulamayı bilgisayarınıza kurduktan sonra bilgisayarınızın Web kamerasıyla senkronize etmeniz yeterli oluyor.

Ayrıca Snap Camera uygulamasında kullanıcılar, sadece Snapchat tarafından tasarlanan filtreleri kullanmak zorunda kalmayacak. Uygulamanın Filtre Studio’su aracılığıyla içerik oluşturucular tarafından oluşturulan çeşitli filtreler de kullanılabilecek.

Zaman Sınırı Olmayan Snap Devri Başlıyor
SOSYAL MEDYA

Zaman Sınırı Olmayan Snap Devri Başlıyor

Hiç “Ne anladık o zaman ‘snap’ mantığından” demeyin. Facebook’un uyguladığı mobing karşısında radikal bir değişikliğe giden Snapchat, Snap zaman sınırlamasını kaldırarak kullanıcılarını şaşırttı.

Gençler Instagram'ı Snapchat'ten Daha Çok Kullanıyor
SOSYAL MEDYA

Gençler Instagram'ı Snapchat'ten Daha Çok Kullanıyor

Snapchat en önemli kullanıcı kitlelerinden birini oluşturan gençleri kaybediyor olabilir. Araştırma firması Piper Jaffray’in yaptığı bir ankete göre, Instagram artık gençler arasında en çok kullanılan sosyal medya platformu konumunda.

Snapchat Nedir, Nasıl Kullanılır? (Güncellendi)
SOSYAL MEDYA

Snapchat Nedir, Nasıl Kullanılır? (Güncellendi)

Snapchat, son günlerin en popüler mobil uygulamaları arasında yer alıyor. Nam-ı diğer, indirenlerin ne olduğunu anlayamayıp kaldırdığı app olarak da bilinmektedir.

YORUMLAR