Sony, Android 7.0 Nougat Güncellemesini Alacak Telefonlarını Duyurdu

Teknoloji devlerinden Sony, Android 7.0 Nougat güncellemesini alacak akıllı telefonlarını duyurdu. Detaylar haberimizde:

Sony, Android 7.0 Nougat Güncellemesini Alacak Telefonlarını Duyurdu

Teknoloji devlerinden Sony, Android 7.0 Nougat güncellemesini alacak akıllı telefonlarını duyurdu. Güncellenin detaylarını da anlatan şirket, güncelleme alacak akıllı telefonların tam listesini paylaştı.

Bazı Xperia X Performance ve Xperia XZ kullanıcıları "biz zaten Android 7.0 Nougat güncellemesini aldık" diyebilir, ancak yeni işletim sistemini alan telefonlar bunlar olmayacak. Sony, bu güncellemeyi daha önce çıkardığı pek çok cihaza da getiriyor. Listede yer alan telefonlar; Xperia Z3+, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia X, Xperia XA, Xperia XA Ultra ve Xperia X Compact  olarak dikkat çekiyor. Güncellemelerin geleceği tarihin ve bölgelere göre farklılık göstereceğini unutmayalım. Çoğu model desteklenirken, bazı operatör ve pazar ististinaları olacaktır.

Sony ayrıca Android 7.0 Nougat'ı alacak telefonların yanı sıra, güncellemede bulunacak özelliklerin ayrıntılarını da paylaştı. Çoğu Xperia kullanıcısının beklediği çoklu görevleri daha kolay hale getirmesi beklenen çoklu pencere desteği, geliştirilmiş Stamina modu ile daha uzun pil ömrü, bazı mesajlaşma geliştirmeleri ve giriş ekranında bazı iyileştirmeler olacak.

Sony ve Nokia Sanal Gerçeklik İçin Güçlerini Birleştiriyor

Sony Xperia XZ'nin Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

YORUMLAR