Sony, Play At Home ile Ücretsiz İçerikler Sunmaya Devam Ediyor

Sony, Play At Home ile ücretsiz içerikleri oyuncuların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. PlayStation sayfasından yapılan açıklama ile yeni detaylar paylaşıldı.

Sony, Play At Home ile ücretsiz içerikler sunmaya devam edecek. Yapılan yeni açıklamaya göre, önümüzdeki haftadan itibaren birçok farklı oyunda sayısız içeriğe herhangi bir ücret ödemeden erişim sağlayabileceksiniz. Peki bu içerikler neler olacak? Detaylar haberimizde.

Sony Play At Home ile Hangi Ücretsiz İçerikleri Sunacak?

Geçtiğimiz sene itibarıyla başlattığı Play At Home programı ile Sony, COVID-19 salgınından dolayı evde kapalı kaldığımız zamanlarda, keyifli vakit geçirebilmemiz deyim yerindeyse kıyamet kadar oyunu ücretsiz olarak PlayStation Store üzerinden dağıtmıştı. Aralarında Horizon: Zero Dawn – Complete Edition, Journey, Subnautica ve Uncharted: The Nathan Drake Collection dahil birçok kaliteli oyun da yer alıyordu. 

Geçtiğimiz Mart ayı içerisinde bir açıklama yapan SIE Başkanı ve Üst Yöneticisi Jim Ryan, ücretsiz olarak dağıtılan bu oyunların sadece bir başlangıç olduğunu ve salgın süresince daha başka fırsatlar ile karşımıza çıkacaklarını müjdelemişti. Önümüzdeki hafta itibarıyla da bahsi geçen başka fırsatların bir yenisi daha başlayacak. Ne var ki bu defa ücretsiz oyun yerine, ücretsiz oyun içi içerikleri dağıtılacak.  

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan yeni açıklama ile 17 Mayıs - 6 Haziran 2021 tarihleri arasında, aralarında Rocket League, MLB The Show 21, NBA 2K21, World of Tanks ve Call of Duty: Warzone’un da yer aldığı on oyun için yaklaşık üç hafta boyunca çok sayıda içerik ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulacak. 

Hemen aşağıdan, bu içeriklerin detaylarına göz atabilirsiniz. 

18 Mayıs 2021 Salı TSİ 06:00 - 6 Haziran 2021 Pazar TSİ 22:00 arasında: 

  • Rocket League  

PlayStation Plus Pack: Blue Notch Wheels, Blue Smoke Boost, Blue Rocks Trail ve the Trimpact BL Player Banner olmak üzere dört farklı özelleştirme eşyası. 

  • Brawlhalla  

Play at Home Paketi: Axe ve Gauntlet Silah Görünümleri ile Sir Raye Görünümü, Shrug İfadesi ve Yardımcı Grimm ile Rayman Legend içerikleri. 

  • Destruction AllStars  

1100 Destruction Puanı 

  • MLB The Show 21  

On adet The Show paketi 

  • NBA 2K21 

Play at Home Paketi: MyTEAM Series 2 Amethyst Damian Lillard, 5.000 MyTEAM Puanı ve daha fazlası 

  • Rogue Company 

Play at Home Paketi: Kyoto Undercover Ronin Kıyafeti ve 200 Rogue Bucks 

  • World of Tanks 

Twice the Courage Paketi: Beş adet x1.5 Gümüş Takviyeleri, beş x2 Deneyim Puanı Takviyeleri, yedi günlük Premium hesap ve daha fazlası 

  • World of Warship

Üçüncü Aşama savaş gemisi Arkansas, yedi günlük Premium hesap ve beş türde 5x Nadir Takviyeleri 

  • Warframe 

Başlangıç Paketi: 100 Platin, 100.000 Kredi, yedi günlük Affinity Takviyesi, Essential Base Damage Mod Paketi ve daha fazlası 

20 Mayıs 2021 Perşembe TSİ 20:00 - 6 Haziran 2021 Pazar TSİ 22:00 arasında: 

  • Call of Duty: Warzone 

5 Çifte Deneyim Puanı Jetonları 

PlayStation Plus Mayıs 2021 Oyunları Duyuruldu
OYUN

PlayStation Plus Mayıs 2021 Oyunları Duyuruldu

Sony, PS4 ve PS5 kullanıcıları ile buluşturulacak olan PS Plus Mayıs 2021 oyunları için resmi duyuruda bulundu.

YORUMLAR