Sony, Venom 2 ve Morbius Filmlerinin Vizyon Tarihini Belirledi

Sony, 2020 yılında iki Marvel filminin vizyona gireceğini açıkladı. Bu filmlerin filmlerin, Jared Leto'nun başrolde oynadığı Morbius ve Venom 2 olması bekleniyor.

Sony, Venom 2 ve Morbius Filmlerinin Vizyon Tarihini Belirledi

Sony, 2020 yılında iki Marvel filminin vizyona gireceğini açıkladı. Söz konusu filmlerin, Jared Leto'nun başrolde oynadığı Morbius ve Venom 2 olması bekleniyor.

Marvel Sinematik Evreni'nden bağımsız olan Tom Hardy’li Venom, Sony’nin yaratmak istediği R-Rated süper kahraman evreninin ilk meyvesi olarak karşımıza çıkmıştı. İlk kez 5 Ekim’de vizyona giren ve 100 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen film, küresel çapta 780 milyon dolar hasılat toplamayı başardı.

Sony, ilk filmde muazzam bir başarı yakalayan Venom’un devam filmi için tarihi belirledi: 2 Ekim 2020.

Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner'ın kaleminden çıkan Venom’un yönetmen koltuğunda Ruben Fleischer oturmuştu. Stüdyo’nun bu kadroyu bozmayacağı ve devam filmini de bu isimlere emanet edeceği öğrenildi.

Morbius leto

Sony’nin 2020 yılında rezerve ettiği bir diğer tarih ise 10 Temmuz. Proje ismi henüz açıklanmadı, ancak bu filmin Oscar ödüllü aktör Jared Leto’nun oynayacağı Morbius olması bekleniyor. 

Gil Kane ve Roy Thomas ikilisi tarafından yaratılan Morbius, ilk kez 1971 yılında The Amazing Spider-Man çizgi romanlarında görünmüştü. İnsanların kanlarının içindeki enerji emerek yaşayan Morbius, Spider-Man’in en büyük düşmanlarından bir tanesi konumunda. 

Daniel Espinosa‘nın yöneteceği filmin çekimlerine 2019’un başlarında başlanacak. Morbius’un senaryosu ise Burk Sharpless ve Matt Sazama tarafından kaleme alınıyor. 

Venom, Justice League’i Geride Bırakmayı Başardı
İNTERNET

Venom, Justice League’i Geride Bırakmayı Başardı

Güle güle Batman, Adios Aquaman! Venom, küresel gişe hasılatında 2017 yapımı Justice League filmini geçmeyi başardı.

Venom’dan 80 Milyon Dolarlık Görkemli Açılış!
İNTERNET

Venom’dan 80 Milyon Dolarlık Görkemli Açılış!

Meraklı bir bekleyişin ardından geçtiğimiz cuma günü izleyicisiyle buluşan Venom, ABD içindeki açılışında 80 milyon dolar hasılat yaparak ekim ayı rekoru kırdı.

Yeni Joker Filminde Jared Leto’yu İzleyeceğiz!
İNTERNET

Yeni Joker Filminde Jared Leto’yu İzleyeceğiz!

Jared Leto’nun oynadığı yeni bir Joker filmi yolda! Warner Bros. Suicade Squad’da gösterdiği başarılı performansla sükse yapan Leto’ya özel bir Joker filmi çekmek istiyor.

YORUMLAR