Sony Xperia E Türkiye'de Satışa Sunuldu

Sony Mobile Communications’ın geliştirdiği Xperia akıllı telefon serisinin yeni modeli Xperia E, sahip olduğu HD ses ve gürültü engelleme teknolojisi ile yüksek görüşme kalitesi sağlarken, veri kullanımı takip özelliği sayesinde de internet masraflarını k

Sony Xperia E Türkiye'de Satışa Sunuldu

Sony Mobile Communications’ın geliştirdiği Xperia akıllı telefon serisinin yeni modeli Xperia E, sahip olduğu HD ses ve gürültü engelleme teknolojisi ile yüksek görüşme kalitesi sağlarken, veri kullanımı takip özelliği sayesinde de internet masraflarını kontrol altına almaya yardımcı oluyor. Xperia E, siyah ve beyaz renk alternatifleriyle tüm cep telefonu satış noktalarında kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Xperia’nın yeni Mini’si Xperia E  uzatılmış bekleme modu (Stamina Mod) özelliğiyle şarj kullanım süresini dört kata kadar arttırıyor. Xperia E, kullanıcılara HD ses kalitesi ile her zamankinden daha net telefonla görüşme deneyimi sunuyor. Ayrıca, arka plandaki sesleri engelleyen gürültü engelleme özelliği, kullanıcılarına gürültülü mekânlarda bile rahatlıkla telefonla konuşma imkânı sağlıyor. 

Xperia E ekranı kapalıyken, Wi-Fi, veri trafiği ve birçok uygulamayı pil ömründen tasarruf etmek amacıyla devre dışı bırakıyor. Öte yandan, arama ve mesajlaşma fonksiyonları normal olarak çalışmaya devam ediyor. Cihazın ekranına dokunduğunuzda ise bekleme modu devre dışı kalarak tüm fonksiyonlar yeniden normale dönüyor.

XLOUDTM ses teknolojisine sahip WALKMAN uygulaması, 3D surround ses sistemi ve manuel ekolayzır özellikleri ile üstün bir ses kalitesi sunan Xperia E ile kullanıcılar, kablosuz DLNA bağlantısıyla televizyon, tablet bilgisayar ve PC ortamından istenilen içeriği kolaylıkla görüntüleyip, paylaşabiliyor.

Android 4.1 Jelly Bean güncellemesiyle Xperia E siyah ve beyaz renk alternatifleriyle tüm cep telefonu satış noktalarında kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Nokia Asha 501 Tanıtıldı, İşte Özellikleri!

YORUMLAR