Sony Xperia Z Satışa Sunuldu

Sony’nin yeni amiral gemisi niteliği taşıyan akıllı telefonu Xperia Z ilk kez Japonya’da satışa sunuldu. Japonya’da satışa sunulan Xperia Z’nin Japonya’dan sonra tüm Avrupa’da ve ülkemizde satışa sunulması bekleniyor. Merakla beklenen Xperia Z’nin üstün

Sony Xperia Z Satışa Sunuldu

Sony’nin yeni amiral gemisi niteliği taşıyan akıllı telefonu Xperia Z ilk kez Japonya’da satışa sunuldu. Japonya’da satışa sunulan Xperia Z’nin Japonya’dan sonra tüm Avrupa’da ve ülkemizde satışa sunulması bekleniyor. Merakla beklenen Xperia Z’nin üstün teknik özellikleri cihazı özel kılan başlıca etkenler. Bu süper akıllı telefona Japonların ilgisi ne oldu bilinmez ama çok satacağa bir gerçek.

Özelliklede su ile yaptığı gösterilerden sonra birçok kullanıcının aklında iyi bir yer edinen Sony Xperia Z’nin teknik özelliklerini kısaca hatırlatacak olursak; Muhteşem kaliteli 5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan Xperia Z’nin Snapdragon S4 Pro işlemcisi ve 2 GB RAM’i bulunuyor. 13 megapiksel kamerası bulunan cihazın hiç şüphesiz en önemli özelliği suya ve toza karşı dayanıklı olması.

Şu an Sony, Xperia Z modelini Japonya’da beyaz, siyah ve mor renk seçenekleri ile satışa sunmuş durumda. Cihazın bu ay içerisinde yani Şubat ayı içinde Avrupa’da, bir aksilik olmazsa Mart ayında da Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor. 

FBI Çalışanları Torrent ile Dizi İndirirken Yakalandı

YORUMLAR