Sony Xperia Z1 Resmen Tanıtıldı

Sony, yeni amiral gemisi Xperia Z1’i bugün Berlin’de düzenlenen IFA fuarında görücüye çıkardı.

Sony Xperia Z1 Resmen Tanıtıldı

Sony, yeni amiral gemisi Xperia Z1’i bugün Berlin’de düzenlenen IFA fuarında görücüye çıkardı. İşte Honami kod adını taşıyan yeni Xperia’nın özellikleri.

Sony’nin uzun süredir konuşulan akıllısı Xperia Z1, bugün resmi olarak tanıtıldı. Su geçirmez özelliğe sahip Xperia Z1, kamera konusunda oldukça iddialı. 20.7 megapiksel çözünürlüğünde 1/2.3 inç Exmor RS sensöre sahip, LED flaş özellikli kamera ile donatılan cihaz ile Full HD video kaydı gerçekleştirmek mümkün. Ayrıca sıfır kayıpla 3x yakınlaştırma yapabiliyor.

5 inç büyüklüğünde full HD çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif Triluminos ekrana sahip Xperia Z1, tek parça alüminyum çerçeveden yapıldığı göze çarpıyor. Qualcomm’un 2.2GHz hızında çalışan Snapdragon 800 işlemci ve 2GB RAM’den gücünü alan telefonda 3.000mAh’lik batarya tercih edilmiş. Android 4.3 işletim sistemi üzerinde çalışan telefon standart bağlantı çeşitlerini kullanıyor.

8.5mm kalınlığında, 170 gram ağırlığında olan Xperia Z1, suya ve toza karşı dayanıklı. Siyah, beyaz ve mor renk seçenekler ile satışa sunulacak telefonun satış fiyatı henüz açıklanmadı.

Sony Xperia Z1 ile Tanışın
MOBİL

Sony Xperia Z1 ile Tanışın

Sony’nin uzun süredir konuşulan akıllısı Xperia Z1, bugün resmi olarak tanıtıldı. Su geçirmez özelliğe sahip Xperia Z1, kamera konusunda oldukça iddialı.

Google, Google Glass'a Özel Uygulama Marketi Açacak

YORUMLAR