Sony Xperia Z2 Türkiye Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia Z2'nin Türkiye için çıkış tarihi ve satış fiyatı belli oldu.

Sony Xperia Z2 Türkiye Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia Z2'nin Türkiye için çıkış tarihi ve satış fiyatı belli oldu. Sony'den yapılan açıklamaya göre Sony Xperia Z2 30 Mayıs'tan itibaren tüketicilere sunulacak. Sony Xperia Z2 Türkiye fiyatı ise 2199 TL civarında olacak. Sony Xperia Z2 yüksek performansı, dayanıklılığı ve kaliteli kamerasıyla öne çıkan bir akıllı telefon. Sony Xperia Z2 suya ve toza dayanıklı olarak tasarlanmış bir telefon. Telefon belli bir derinliğie kadar su geçirmiyor ve su altında video ve fotoğraf çekebilmenize izin veriyor.

Sony Xperia Z2'nin en çok dikkat çeken özelliklerinden biri 4k çözünürlükte video çekebilmenize imkan tanıması. Bu yüksek çözünürlük Full HD çözünürlüğün 2 katı yüksek kalitede videoları kaydedebilmemize olanak sağlıyor. Ayrıca 120 kare ile video çekimi yapabilen Sony Xperia Z2 videoların seçeceğimiz sahnelerini dramatik bir şekilde yavaşlatmamızı mümkün kılıyor.

5.2 Full HD LED ekrana sahip olan Sony Xperia Z2 bize yüksek işlem ve grafik performansı sunmakta. Cihaz bu iş için bize 2.3 GHZ hızında çalışan 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 işlemciye ile Adreno 330 grafik işlemciye sahip. Sony Xperia Z2'de 3200 mAh'lık dahili batarya bulunmakta. Sony Xperia Z2 siyah, beyaz ve mor renklerde tüketicilere sunuluyor. 

Panasonic Bataryaları Geri Çağırdı

YORUMLAR