Sony Xperia Z3+ Türkiye Fiyatı Belli Oldu, Fiyatı da Cihaz Kadar El Yakıyor

Sony Xperia Z3+ ‘ün sınırlarımız dahilindeki fiyatı biraz hayal kırıklığı yaratabilir.

Sony Xperia Z3+ Türkiye Fiyatı Belli Oldu, Fiyatı da Cihaz Kadar El Yakıyor

Xperia Z3+, Türkiye pazarına özel bir fiyat ile giriyor. Sony Xperia Z3+ ‘ün sınırlarımız dahilindeki fiyatı, Xperia severlerde biraz hayal kırıklığı yaratabilir. 

Japonya’da sade bir tanıtımın ardında duyurulan Xperia Z4, küresel pazar için Xperia Z3+ ismiyle raflara yerleşecek. Yeni cihaz bir önceki nesil olan Xperia Z3’ten daha güçlü işlemci, gelişmiş ön kamera ve ince kasa özellikleriyle ayrılıyor. Xperia Z3+, 5.2 inçlik LCD ekranıyla Full HD çözünürlük sunuyor. Z3 modeline göre daha düşük sayılabilecek bu çözünürlük, TRILUMINOS ve Live Colour LED teknolojileriyle bir araya gelince bir özellik kazanıyor. Kamera performansıyla dikkatleri üzerinde toplayan yeni modelde 20.7 Megapiksel arka, 5.1 Megapiksel ön kamera bulunuyor.

Türkiye’de Sony Xperia Z3+'ın fiyatı 2.499 TL olacak. Bu fiyat biraz fazla gibi görünse de ek kampanyalar ve özel tarifelerle telefon operatörlerinin Sony Xperia severlere bazı kolaylıklar sağlayacağı da kesin. Bu arada küçük bir hatırlatma da yapalım;  Xperia Z3’ün fiyatı 1.769 TL ve 2.099 TL arasında değişkenlik gösteriyor.

Sony Xperia Z3+ Duyuruldu, Temmuz Ayında Türkiye’de Olacak

Sony Xperia Z3+ Hakkında Sıkıntı Veren Bir Gelişme: Ateş Gibi Isınıyor

Xperia Z3 ve Xperia Z3+ Karşılaştırması

YORUMLAR