Sony Yeni Mini Telefonunda Snapdragon 800 Kullanacak

Görünüşe göre Sony akıllı telefon sektörünün gidişatını değiştirmeye niyetlenmiş.

Sony Yeni Mini Telefonunda Snapdragon 800 Kullanacak

Görünüşe göre Sony akıllı telefon sektörünün gidişatını değiştirmeye niyetlenmiş. Sony'nin bu yıl bitmeden yeni bir amiral gemisi adayı telefon çıkartması bekleniyordu. Xperia ailesinin yeni üyesi olacak telefon bir süre önce Honami kod adı ile internette su yüzene çıkmıştı; fakat Honami'nin teknik detayları ile ilgili herhangi bir bilgi yoktu. Teknoloji çevrelerinde yeni yayılan söylentiler doğrultusunda Honami'nin nasıl bir cihaz olabileceği hakkında fikir sahibi olabiliyoruz.

Bu bilgilere göre Honami bir mini cihaz olacak. Aslında Samsung ve HTC'nin amiral gemilerinin kırpılmış özelliklere ve daha düşük fiyata sahip versiyonlarını çıkartması alışılmış bir uygulamaydı. Fakat Sony tam bu noktada sektörde bir ilk olacak bir adım atabilir.

Honami'nin mini olmasına rağmen özellik kırpmayacağı yayılan söylentiler arasında. Hatta telefonun şu an piyasadaki en güçlü mobil işlemcilerden olan Snapdragon 800 kullanacağı ifade ediliyor. Sony Xperia Z Mini olabilecek telefonun 20 MP kameraya ve 4.3 inç ekran boyutuna sahip olacağı söylentiler arasındaki diğer bilgiler.

Sony'nin yeni telefonunu Eylül ayında duyurması bekleniyor.

HTC One için Android 4.2.2 Güncellemesi Türkiye'de

YORUMLAR