Sony'nin 20 Megapiksellik Yeni Telefonu Görüntülendi

Sony'nin 20 megapiksellik bir arka kameraya sahip olacağı belirtilen yeni akıllı telefonu hem performansı hem görselliği bir araya getirecek.

Sony'nin 20 Megapiksellik Yeni Telefonu Görüntülendi

Sony'nin akıllı telefonlar için yaptığı büyük yatırımların özellikle Xperia serisi için oldukça işe yaradığını ve pek çok kullanıcının Sony akıllı telefonları tercih etmeye başladığını görmek mümkün. Şirketin bu konuda diğer üreticilere göre geç işe başlamış olması bir dezavantaj sayılabilse de aradaki farkı inanılmaz cihazlarla ortaya koyduğuna şüphe yok. Özellikle çok sevilen Xperia Z'nin ardından şimdi de Xperia Z Ultra'yı tanıtan Sony'nin bir cihazı daha yolda ve bu cihazın tam 20 megapiksellik bir kameraya sahip olması bekleniyor.

Şimdilik Sony'nin yeni amiral gemisi cihazı olması beklenen cihazın kod adı Honami olarak belirtiliyor ve 5 inçlik bir ekrana sahip olduğundan bahsediliyor. Haberimizde yer alan görseller ise cihaza ait olduğu iddia edilen sızdırılan fotoğraflar olarak karşımıza çıkıyor. 2.3 Ghz hızındaki 4 çekirdekli bir Snapdragon 800 işlemciye sahip olacağı belirtilen telefonun 2 GB Ram'i ve 2700 ila 3000 mAh güç depolayan bir bataryası olacağı da söylentiler arasında.

20 megapiksellik arka kamerasının ise Cybershot CMOS sensörüne ve Carl Zeiss lenslere sahip olacağına dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Alüminyum çerçevesi ve desenli arka yüzü ise görsel olarak güzel bir görünüm sunacak. Eylül ayındaki IFA Ticaret Fuarı'nda gösterilmesi beklenen Honami kod adlı cihazı hepimiz büyük merakla bekliyoruz.

Huawei'den Google Edition bir cihaz geliyor

YORUMLAR