Kiwi

Kiwi

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 4,345
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Chatous

Kiwi uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm dostlarınıza kolayca sorularınızı yöneltebiliyor ve cevaplar alabiliyorsunuz.

Kiwi uygulaması, son dönemlerin ortalığı yakıp kavuran uygulamaları arasında yer alıyor ve Android kullanıcıları için de ücretsiz olarak sunuluyor. Uygulamanın en dikkat çekici yanı, bir soru cevap uygulaması olması ancak bunu geçmişte karşılaştığımız benzer uygulamalara göre çok daha verimli bir şekilde gerçekleştirmesi nedeniyle çok hızlı bir şekilde popüler olmayı başarması. Hızlı ve etkileyici bir yapıya sahip olan uygulamanın temel özelliklerini dilerseniz biraz daha irdeleyelim.

Uygulamada her üyenin kendi profili bulunuyor ve bu profiller takipçilere sahip olabiliyorlar. Elbette siz de başka üyelerin profillerini takip edebiliyorsunuz. İstediğiniz kullanıcılara hem anonim hem de üye adınızla sorular sorabilmeniz ve onların da bu soruları cevaplayabilmeleri sayesinde aklınızda hiçbir soru işareti de kalmıyor diyebilirim.

Takip ettiğiniz kişilerin cevapladıkları soruların devamlı olarak bir zaman tüneli içerisinde akması sayesinde her an her cevaptan kolayca haberdar olabildiğinizi de belirtmek gerekiyor. Sorulara verilecek cevaplar hem yazılı hem de resimli yahut videolu olabiliyorlar. Böylece illa ki tek bir cevap türüne takılı kalmıyorsunuz ve takipçilerinizle etkileşim içerisine girebiliyorsunuz.

Kiwi’de bulunan profilinizi dilerseniz diğer sosyal ağlar üzerinde de paylaşabiliyor ve daha fazla takipçi elde edebiliyorsunuz. Özellikle tanıdığı kişilerin hayatları ve kendileri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen kullanıcılar, istedikleri kadar soru sorma imkanı bulmaktan hoşnut olacaklardır. Uygulamanın internet bağlantısı gerektirdiğini ve 3G yahut WiFi üzerinden hizmet verebildiğini de belirtelim.