Söylentilere Göre iPhone 7 Plus Tam Üç Kameraya Sahip Olacak

Apple'ın bu sene tanıtmasını beklediğimiz iPhone 7 serisinde çift arka kamera olabileceği söylentileri ortaya çıktı.

Söylentilere Göre iPhone 7 Plus Tam Üç Kameraya Sahip Olacak

Apple yeni amiral telefonlarının geliştirmelerine devam ederken, merakla beklenen telefonu iPhone 7 Plus hakkında çok ilginç söylentiler ortaya çıktı. 

Apple'ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ismini taşıyan iki yeni modelini önümüzdeki aylarda tanıtacağını biliyoruz. Fakat bu kesin modellerin dışında çeşitli kaynaklar Apple'ın bu sene klasik 2 modelden daha fazla telefon üreteceğini savunuyor. Eğer söylenen iddialar doğruysa kullanıcılar bu sene Apple'ın hangi telefonunu alacağına karar vermekte oldukça zorlanacak.

Apple'ın başarılı analizlerini yapan Ming-Chi Kuo, iPhone 7 Plus'ta çift arka kamera olacağını söylüyor. Daha önce ortaya çıkan iPhone 7'de olma ihtimali bu yeni analiz ile çürütülmüş durumda. Fakat yine aynı analizci, iPhone 7 Plus'ta çift kameranın olma ihtimali dışında iPhone 7 Plus Premium gibi farklı bir telefonun da üretilebileceğini iddia ediyor. Yani Apple'ın iPhone 7 serisinde en az 3 farklı model görebiliriz. Analizciler tarafından söylenen diğer bir ihtimal ise, telefonların çift kameralı iPhone 7 Plus ve tek kameralı iPhone 7 Plus olarak farklı seçeneklere ayrılması. Üretilecek telefon sayısının net olmamasına rağmen Apple'ın bu sene her ne olursa olsun çift kamera teknolojisi kullanacağına dair çok net bilgiler var. Yani çift kameralar iPhone’larda kullanılmak için gün sayıyor.

Apple, iPhone 7 serisinde kullanacağı çift arka kamera sayesinde toplamda üç kameralı telefonların sektörüne giriş yapacak. Yani telefonlarının bir ön ve çift arka kamera ile birlikte toplamda üç kamerası olacak. Çift kameralara Linx Imaging odaklanma teknolojisi entegre edilecek ve bu sayede iki kameranın da ortak çalışmasına imkan sağlanacak. Lenslerde aynı açıların farklı şekilde çekimler yapmasının dışında birleştirme yeteneğinin de olması Apple'ın iPhone 7 Plus'ını oldukça iddialı kılıyor.

Arka kamera çözünürlüklerinin ise 12 MP + 12 MP yani toplamda 24 MP olacağı söylenmekte. İddiaların doğruluk payını ise ilerde yapılacak olan yeni açıklamalarla birlikte öğreneceğiz. Takipte kalın!

iPhone 7'de Kulaklık Girişi Olmayacak

iPhone 7 Plus ile Batarya ve Depolama Alanı Sorunu Ortadan Kalkıyor

iPhone 7c'nin Çıkış Tarihi Sızdırıldı

iPhone 7'de Olmasını En Çok İstediğiniz Özellik Hangisi?

YORUMLAR