Spermini Bağışla iPhone 6s 16GB Sahibi Ol Kampanyası Başladı

Çin’de sperm bağışları azalınca kurgulanan "spermini ver iPhone 6s'i al" kampanyası bakalım ne kadar başarılı olacak.

Spermini Bağışla iPhone 6s 16GB Sahibi Ol Kampanyası Başladı

Çin’de sperm bağışları azalınca kurgulanan iPhone 6s 16GB kampanyasıyla bu eksiklik giderilmeye çalışılacak.

Çin’de sperm bağışlarına ödenen ücret 785 dolar ile 950 dolar arasında değişiyor. 950 dolar ise Çin’de bir iPhone 6s 16GB satın almaya yetiyor. Bazı bağış merkezleri bu durumu bağış yapanlara iPhone 6s 16GB hediye ederek çekici hale getirmeye başladılar.

Bildiğiniz gibi daha önce Çin’de böbreklerini satarak iPhone cep telefonu satın almaya kalkışan insanlara ait haberler medyayı bir süre meşgul etmişti. Bu yeni kampanyayla iPhone satın almak isteyenler organlarından olmayacaklar.

İlk olarak Şangay’da bulunan Renji Hastanesi bu kampanyada öncülük yapacak. Çin’in popüler chat uygulaması WeChat’te duyurular yapan hastane, sperm bağışlayanlara 942.82 dolar ya da bir iPhone 6s vaat ediyor. Ancak bu bağışın 40 mililitre ya da daha fazla olması şart koşuluyor. Normal şartlarda bir erkek bir kerede 2 ya da 6 mililitre sperm verebiliyor.

Jiangsu Sperm Bankası’ da bu kampanyaya dahil olan kuruluşlardan biri, kampanya şartları da farklı değil. Kuruluş 40 mililitre için 785 dolar ya da bir iPhone 6s teklif ediyor. Kampanya altı aylık bir dönem içinde geçerli. Hubei Sperm Bankasının kampanya sloganı ise ilginç. Kuruluş, “Böbreğinizi satmayın, spermlerinizi bağışlayın” sloganıyla bu kampanya da yerini alıyor. 

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus Ön Siparişleri Başladı

iPhone 6s Plus'ta Bulunup iPhone 6s'te Bulunmayan Kamera Özelliği

YORUMLAR