Spider-Man: Across the Spider-Verse'den Yeni Fragman Geldi

Spider-Man: Into the Spider-Verse filminin devamı olan Spider-Man: Across the Spider-Verse'den yeni fragman yayınlandı. İşte detaylar!

Spider-Man: Across the Spider-Verse'den Yeni Fragman Geldi: Yüzlerce Spider-Man Bir Arada!

Yaklaşan Spider-Man: Across the Spider-Verse filminin yeni fragmanı yayınlandı ve yeni fragman, Miles Morales (Shameik Moore) ile Gwen Stacy'nin (Hailee Steinfeld)'in filmde yaşayacakları kaosa yeni bir bakış atmamızı sağlıyor.

Spider-Man: Into the Spider-Verse, ülkemizde vizyona giren adıyla Örümcek Adam: Örümcek Evreninde filminin devamı niteliğinde olacak olan Spider-Man: Across the Spider-Verse'den yeni fragman yayınlandı. Fragman sırasında ikili tıpkı yayınlanan ilk fragmanda olduğu gibi birkaç başka örümcek insanla karşılaşıyor ve bunlara Örümcek Kadın (Issa Rae) ve Insomniac tarafından geliştirilen PlayStation oyunundaki Örümcek Adam gibi bazı yeni yüzler de dâhil.

Spider-Man: Across the Spider-Verse Yeni Fragmanı

Filmin açıklaması fragmanda şu şekilde özetleniyor:

"Örümcek Adam, Gwen Stacy ile yeniden bir araya geldikten sonra varlığını korumakla görevli bir grup Örümcek takımıyla karşılaştığı çokluevrene sürüklenir ancak kahramanlar yeni bir tehditle nasıl başa çıkacakları konusunda çatıştıklarında, Miles kendini diğer Örümceklere karşı çaresiz bulur ve en sevdiği insanları kurtarabilmek için kahraman olmanın ne demek olduğunu yeniden tanımlamalıdır."

Spider-Man: Across the Spider-Verse, 2 Haziran 2023'te vizyona girecek ve bu filmin devamı olacak olan Spider-Man: Beyond the Spider-Verse'in en erken 2024'te çıkması bekleniyor.

Spider-Man Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?
LİSTELER

Spider-Man Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?

Marvel Sinematik Evreni genişlemeye devam ediyor. Ve bunun gerçekte ne anlama geldiğini görmemiş olsak da, Loki'de yer alan ipuçlarından ve gelecek projelerin fragmanlarından, evrenin zaman çizelgesinin daha da döngüselleşeceğini anlayabiliyoruz.

Marvel's Spider-Man 2, PlayStation Mağazasına Eklendi!
OYUN

Marvel's Spider-Man 2, PlayStation Mağazasına Eklendi!

Sony'nin sevilen markalarından Marvel's Spider-Man'in ilk oyunu geçtiğimiz yaz PC platformunda da oyuncularla buluşmuştu.

YORUMLAR