Spider-Man: Ultimate Power

Spider-Man: Ultimate Power

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 1,141
  • DOSYA BOYUTU 13 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Gameloft

Spider-Man: Ultimate Power, Gameloft'un Windows Phone platformuna ücretsiz çıkardığı yeni Örümcek Adam oyunu.

Spider-Man: Ultimate Power, Gameloft’un Windows Phone platformuna özel çıkardığı yeni Örümcek Adam oyunu. Çizgi filmi anımsatan görselleriyle dikkat çeken ve çizgi filmdeki tüm karakterleri gördüğümüz süper kahraman oyununda Örümcek Adam’ın kaçırılan kız arkadaşı Mary Jane’i bulmasına yardımcı oluyoruz.

Windows Phone telefonunuzda çizgi film karakterlerinin yer aldığı oyunları oynamayı seviyorsanız, Gameloft imzasını taşıyan yeni Örümcek Adam oyununa kesinlikle göz atmanızı tavsiye ederim. Çizgi film havasından bizleri uzaklaştırmayan başarılı atmosferiyle içerisine çıkan yapımda amacımız Örümcek Adam’ın yerine geçerek Green Goblin, Kum Adam ve Venom tarafından kaçırılan Mary Jane’i kurtarmak.

Her ne kadar ücretsiz olarak belirtilse de satın alım yapmadan tam manasıyla oynayamadığımız oyunda hikaye ve kurtarma modu karşımıza çıkıyor. Kurtarma modunda sonsuz koşu tarzında basit görevleri tamamlayarak ilerliyoruz ve ilk bölümde altı seviye oynuyoruz. Hikaye modu birden fazla bölümden oluşuyor ve fazla karmaşık olmayan bir harita üzerinden ilerliyoruz. Mary Jane’i kötülerinden elinden kurtarmaya çalıştığımız mod da diyebiliriz. Bunlar haricinde günlük olarak çıkan ve bize ekstra coins kazandıran yan görevler bulunuyor. Başarıyla tamamladığımız her görev sonrası topladığımız coinslerle Örümcek Adam’ın gücünü artırabiliyoruz.

Oyunun kontrol sistemi ise herkesin rahatlıkla oynayabileceği basitlikte oluşturulmuş. Ekranın sağ alt tarafındaki tekme butonu ve sol alttaki yumruk butonunu kullanarak kötülerle kapışıyoruz. Keşke bunlar arasında ağ fırlatma gibi Örümcek Adam’ı Örümcek Adam yapan yetenekleri de konulsaydı.