StarCraft 2: Heart of the Swarm Betası Sizleri Bekliyor

StarCraft 2 Heart of the Swarm için hazırlanın. StarCraft 2'ye gelecek olan yeni paket için kapalı beta düzenlenecek. Eğer StarCraft ile ilgili bir beta için Battle.net profilinizi ayarlamışsanız, arkanıza yaslanıp yeni gelecek paketin beta daveti için se

StarCraft 2: Heart of the Swarm Betası Sizleri Bekliyor

StarCraft 2 Heart of the Swarm için hazırlanın. StarCraft 2'ye gelecek olan yeni paket için kapalı beta düzenlenecek. Eğer StarCraft ile ilgili bir beta için Battle.net profilinizi ayarlamışsanız, arkanıza yaslanıp yeni gelecek paketin beta daveti için seçilme şansınızı bekleyebilirsiniz.

Oyun için bir de test grubu oluşturmaya hazırlanan Blizzard, ilerleyen zamanlarda betanın kitlesini genişletmeyi düşünüyor.

Yapımcı firma Blizzard basın demecinde oyunu test edecek insanların özellikleri için bazı detayları paylaştı.

"Oyunun multiplayer kısmını test etmek için başlangıçta sadece profesyonel oyuncular, basın mensupları, yarışma birincileri ve yayın yapanlardan oluşan bir grup kuracağız." açıklamasında bulunan yapımcı firma bu demecin ardından oyuncuları asıl ilgilendiren sözleri dile döktü.

"Ancak yakında diğer oyuncuları da betaya davet edeceğiz. Beta Profile Settings'in altında yer alan Account Management sekmesinden Battle.net hesabınızı hazırladığınıza emin olun."

Heart of the Swarm betasına katılabilmenin tek yolu bu olmayacak, Blizzard ayrıca çeşitli etkinlikler düzenlenleyerek beta davetini hediye olarak vermeyi planlıyor.

StarCraft II hayranları beta için gözlerinizi dört açın, çünkü her an bir yerlerden beta daveti şansı yakalayabilirsiniz.

YORUMLAR