Starcraft 2: Legacy of the Void Yapım Aşamasında

İlk iki bölümünde Terran ve Zerg üzerine yoğunlaşan Starcraft 2, Legacy of the Void bölümüyle Protoss'ların hikayesine bizleri aktaracak.

Starcraft 2: Legacy of the Void Yapım Aşamasında

Starcraft ilk oyunundan bu yana strateji oyunu sevenleri tarafından hevesle takip ediliyor ve hem sahip olduğu dengeli multiplayer oyun yapısı hem de kaliteli hikayesi sayesinde yıllardır büyük bir oyuncu kitlesi tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Bugün piyasaya çıkan Starcraft 2: Heart of the Swarm'ın ateşi üstündeyken yapımcı Blizzard Entertainment'tan güzel bir haber daha geldi ve Starcraft 2: Legacy of the Void'in yapım aşamasında olduğu duyuruldu.

Serinin ilk iki bölümü olan Wings of Liberty ve Heart of the Swarm, Terran ve Zerg ırklarının hikayesi üzerinde yoğunlaşıyordu. Legacy of the Void ise Protoss'ların hikayesine yoğunlaşarak bizlere inanılmaz bir strateji deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Heart of the Swarm'ın üretim ekibinden Tony Hsu, Legacy of the Void için çok derin geliştirme sürecine henüz girmediklerini ancak oyunun genel hatlarının belli olmaya başladığını, hikaye ve özelliklere dair detayların her geçen gün kesinleştiğini açıkladı.

Google Glass'ın sahip olacağı uygulamalar kesinleşmeye başladı

YORUMLAR