Steam'de 2022 Yılının En Çok Satan Oyunları Açıklandı

Steam, 2022 yılı içerisinde en çok satan oyunları açıkladı. İşte bronzdan platine en çok satan oyunlar!

Barış Bulut -

Steam her yıl düzenli olarak yıl sonunda o yılın en çok satan oyunlarını oyuncularla paylaşıyor. Şirket net bir satış rakamı ve satış sıralaması paylaşmıyor olsa da oyunları satış rakamlarına göre kendi içerisinde dörde bölüyor. Peki 2022 yılında Steam'de en çok hangi oyunlar satıldı?

Steam her yıl olduğu gibi bu yıl da yılın en çok satan oyunları listesini paylaştı. Bronz, Gümüş, Altın ve Platin olmak üzere dörde ayrılan listede en çok satış gerçekleştirmeyi başaran oyunlar en üst sıralama olan Platin altında toplandı.

Listede yalnızca ücretli oyunlar yer almıyor. Steam oyun içi satışları da dâhil ettiği için ücretsiz oyunlarda yapılan oyun içi satışlar, o ücretsiz oyunu listeye sokmak için yeterli olabiliyor. Keza liste "Brüt Gelire Göre Yılın En Çok Satan Oyunları" adıyla paylaşılıyor. Fazla uzatmadan sizleri Steam'de yılın en çok satan oyunlarıyla baş başa bırakalım.

2022 Steam Yılın En Çok Satan Oyunları

Platin

Altın

Gümüş

Bronz

Peki siz 2022 yılı içerisinde Steam'den hangi oyunları satın aldınız? Aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Oyun

Steam Yıl Özeti Yayımlandı: Nasıl Bakılır?

Benzer İçerikler

YORUMLAR