Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimleri Başladı: Her Gün Ücretsiz Çıkartma Dağıtılıyor!

Steam mağazasında yeni bir indirim dönemi başladı. Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimleri kapsamında birçok oyunda önemli derecede indirimler sizi bekliyor.

Uzun zamandır beklediğimiz Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimleri sonunda başladı. Sayısız oyunda büyük fiyat düşüşlerinin yaşandığı kampanyada, almayı istediğiniz oyun veya oyunlar varsa, bu fırsatı kaçırmayın.

Oyuncular, oyun almak için indirim dönemlerini sabırsızlıkla bekliyor. Söz konusu Steam olunca da beklenen tarihler, mağazayı yakından takip eden SteamDB tarafından önceden sızdırılıyor.

Steam'in bu yeni indirim döneminde ise oyunseverler sadece indirimleri oyunlara değil, her gün sürpriz bir hediyeyle de karşılaşıyor olacak. Ay takvimi yeni yılı indirimlerinin oranı ise %83'e kadar yükseliyor.

Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimindeki Oyunlar

Genel olarak baktığımızda, belirli türlere ait öne çıkan oyunlar indirim listesinde yerini alıyor. Bildiğiniz üzere Steam'de TL kalktı ve dolar üzerinden satışlar devam ediyor. Biz de indirimleri bu fiyatlar üzerinden sizlere listeliyoruz.

  • Haak: 7.50 dolar yerine 5.62 dolar
  • Let's School: 19.99 dolar yerine 14.99 dolar
  • Moncage: 14.99 dolar yerine 10.49 dolar
  • Love Choice: 1.49 dolar yerine 0.99 dolar
  • Criminal Dissidia: 12.99 dolar yerine 7.79 dolar
  • My Time at Sandrock: 27.99 dolar yerine 22.39 dolar
  • Ghostrunner: 18.99 dolar yerine 11.39 dolar

Listedeki indirime giren tüm oyunları buradan görüntüleyebilirsiniz.

Ubisoft Çin Yeni Yılı İndirimleri Başladı: Hemen Kütüphanenize Ekleyin!
OYUN

Ubisoft Çin Yeni Yılı İndirimleri Başladı: Hemen Kütüphanenize Ekleyin!

Eğer bu ara yeni bir oyun almayı istiyorsanız, Ubisoft güzel indirim kampanyası yapıyor. Birçok farklı oyunun indirimde olduğu Ubisoft Çin Yeni Yılı İndirimleri size en popüler oyunları %85'e varan indirimlerle sunuyor.

Steam'de Her Gün Ücretsiz Çıkartma Hediye Ediliyor

İndirime giren oyunların dışında, Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimleri süresinde her gün kullanıcılara hareketli çıkartmalar verilecek. Bu çıkartmaları hesabınıza ekleyerek, arkadaşlarınız ile sohbetleriniz sırasında kullanabilirsiniz.

Çıkartmaları Steam'e giriş yaptıktan sonra "Size Özel" kısmından alabilirsiniz. "İndirim Boyunca Ücretsiz Günlük Ödülünüzü Alın" başlığı altındaki "Ödülü Al" butonuna tıklayınca, o günkü çıkartmanızı almış oluyorsunuz.

YORUMLAR