Steam Cadılar Bayramı, Sonbahar ve Kış indirimleri Tarihleri Belli Oldu

Yılın son çeyreğine yaklaşırken sıradaki Steam indirimlerinin tarihi de belli oldu. SteamDB, Cadılar Bayramı, Kış ve Sonbahar İndirimi tarihlerini ortaya döktü.

Steam Cadılar Bayramı, Sonbahar ve Kış indirimleri tarihleri sızdırıldı. Bahsi geçen kampanyalar mağazada ne zaman başlayacaklar? Detaylar haberimizde. 

Steam mağazasında gerek hafta sonu gerekse de hafta için birçok indirim kampanyası düzenleniyor. Son dönemde sıklaşan yayıncı ve belli başlı serilere odaklı indirimler de sağ olsun, geçirdiğimiz birçok açıdan zor zamanlarda biz oyuncular için eğlenceli zamanların kapısını ardına kadar açıyorlar. 

Bu indirimlerin yanı sıra çeşitli etkinliler ve özel günleri kutlamak amacıyla olsun, sezonluk olsun çok çeşitli indirim kampanyaları da düzenleniyor. Ne var ki Valve indirim kampanyalarının tarihlerini uzun zamandır ilk kez duyurmanın şerefini yaşayamıyor. Bunun önündeki en büyük engel ise tahmin edebileceğiniz üzere SteamDB.  

Valve ile bağlantısı olmayan bu site, gündeme gelecek olan gelişmeleri takip edip de önceden haber veren bir site olup da mağazada başlayacak olan indirimlerin tarihlerini son derece isabetli bir şekilde aktarıyor. Tabii ki bunları geçmişte de olduğu gibi ‘söylenti’ olarak alıyoruz, ama Valve indirim tarihlerini bütün Steam ortakları ile paylaştığı ve çok çabuk bir şekilde sızdırıldığı için, belirtilen tarihler de en nihayetinde doğru çıkıyor. 

Steam Bethesda Oyunları İçin Dev Kampanya Başlattı!
OYUN

Steam Bethesda Oyunları İçin Dev Kampanya Başlattı!

Steam Bethesda oyunları için büyük bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında çok sayıda video oyunu indirime girdi.

Steam Cadılar Bayramı, Sonbahar ve Kış İndirimleri Tarihleri Ne Zaman? 

Yakın bir zaman önce de Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşımda bulunan SteamDB, Cadılar Bayramı İndirimi, Sonbahar İndirimi ve Kış İndirimi tarihlerini yine resmi duyurularından önce takipçileri ile paylaştı.  

Belirtilene göre, Cadılar Bayramı İndirimi 2021 28 Ekim - 1 Kasım, Sonbahar İndirimi 2021 24 - 30 Kasım ve Kış İndirimi 2021 ise 22 Aralık - 5 Ocak 2022 tarihleri arasında düzenlenecek. 

Bu noktada bir karşılaştırma yapacak olursak, geçtiğimiz senenin Cadılar Bayramı İndirimi 2020 kampanyasının 29 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında düzenlenmiş olduğunu görüyoruz. Sonbahar İndirimi 2020 25 Kasım - 1 Aralık ve Kış İndirimi 2020 de 23 Aralık - 5 Ocak 2021 arasında kullanıcılara büyük fırsatlar sunmuştu. 

YORUMLAR