Steam Kış İndirimleri Başladı!

Kış sezonuna girmiş olmamız ve yılbaşının yaklaşıyor olması nedeniyle birçok büyük firma tüketicilerin ürünlerini çok daha uygun fiyatlara satın alabilmeleri için şimdiden büyük indirimler uygulamaya başladı. Oyunseverlerin yakından takip ettiği dijital

Steam Kış İndirimleri Başladı!

Kış sezonuna girmiş olmamız ve yılbaşının yaklaşıyor olması nedeniyle birçok büyük firma tüketicilerin ürünlerini çok daha uygun fiyatlara satın alabilmeleri için şimdiden büyük indirimler uygulamaya başladı. Oyunseverlerin yakından takip ettiği dijital oyun satış platformu Steam'de bu firmalardan bir tanesi. Her yıl olduğu gibi bu yılda 19 Aralık tarihi itibarıyla kış indirimlerine başlayan Steam'in sahibi Valve, dijital oyun satış platformu üzerinde 2000'den fazla oyunun büyük indirimlerle oyuncularla buluşacağının müjdesini verdi.

Milyonlarca PC oyuncusunun merakla beklediği Steam kış indirimleriyle birlikte oyunseverler sevdikleri oyunların dijital kopyalarını oldukça uygun fiyatlarla satın alabilecekleri gibi, isterlese arkadaşlarına ve sevdiklerine doğrudan Steam üzerinden satın aldıkları oyunları da hediye edebilecekler.

BioShock Infinite, Batman: Arkham Origins, Metal Gear Rising: Revengeance, Dishonored, Dead Island: Game of the Year Edition, Monaco, The Stanley Parable, Space Hulk ve Assetto Corsa oyunları Steam'in kış indirimlerinin ilk gününden nasibini alanlar arasında yer alıyor. Eğer bu oyunlardan birini uygun fiyatlarla satın almak istiyorsanız hemen Steam'i ziyaret etmenizi öneririm.

Her gün indirime girecek olan farklı oyunlar olduğunu ve toplamda 2000'den fazla oyunun indirimli fiyatlarla satılacak olduğunu düşündüğümüz zaman, mutlaka daha önce satın almak isteyip de yüksek fiyatından dolayı satın alamadığınız bir oyunun Steam üzerinde indirimli olarak satışa sunulacak olması muhtemel. Bu nedenle Steam'in web sitesini her gün kontrol ederek, o gün için indirime giren oyunları takip etmenizde fayda var diye düşünüyorum.

Günlük fırsatların yanında Steam üzerinde kullanıcıları bekleyen bir diğer yenilik de şok indirimler başlığı altında kullanıcıları karşılıyor. Mirrors Edge, Counter-Strike: Global Offensive, Divekick, The Typing of the Dead: Overkill ve Guns of Icarus Online gibi oyunların yer aldığı şok indirimleri de takip etmenizi öneririm.

Ayrıca satın almış olduğunuz oyunları bilgisayarlarınız üzerinize yüklemenize olanak sağlayacak olan Steam istemcisini sitemiz üzerinden aşağıda yer alan bağlantılar yardımıyla hızlı ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.

YORUMLAR