Steam Yaz İndirimleri Tarihi Açığa Çıktı!

Bu yılın Steam yaz indirimleri tarihi belli oldu!

Steam Yaz İndirimleri Tarihi Açığa Çıktı!

Yaz geldi gelecek, okullara kapanıyor derken, her tatil döneminde gelen Steam yaz indirimleri yine başlamak için gün sayıyor. Dünyanın en büyük dijital oyun dağıtım platformu Steam, listesindeki yüzlerce oyunun indirime girdiği 11 günlük bir oyun çılgınlığına hazırlanıyor.
Normal zamandaki oyun fiyatlarına göre %60 ile %90 arası indirim yapan Steam, PC oyuncularının ucuza orjinal oyun almasını sağlıyor. Ülkemiz gibi kutulu oyun fiyatlarının çok yüksek olduğu yerlerde, bu gibi dijital dağıtım platformlarının indirim sezonları oyuncular için adeta bir kurtarıcıya dönüşüyor. Steam'in yaz indirim tarihleri ise 11 Haziranda başlayacak ve 20 Hazirana kadar devam edecek. Bu sürecin ardından 2 günlük tekrar günleri yaşanacak ve indirime giren tüm oyunlar kaçıranlar için tekrar indirime girecek. 22 Haziran sonunda ise indirimler duracak.

Valve'ın sahibi olduğu Steam neredeyse bir endüstri standardı hale gelirken, Steam indirimleriyle beraber Origin gibi diğer dijital platformlar da indirime girecektir. Oyun almak isteyenler biraz daha sabredip, uygun fiyata güzel oyunlar alabilir.

YORUMLAR