Steam Yaz İndirimleri Yarın Başlıyor!

Steam'in yaz indirimleri 19 Haziran'da başlıyor ve 30 Haziran'a kadar devam edecek

Steam Yaz İndirimleri Yarın Başlıyor!

Half Life oyunlarının geliştiricisi Valve'nin oyun portalı Steam'in yaz dönemine özel indirim kampanyası yarın resmi olarak başlayacak. Oyun çevrelerinde birkaç haftadan beri bu indirimlerin tam olarak ne zaman başlayacağı konusunda söylentiler dolanmaktaydı ve kesin bir tarih ortada yoktu. Fakat bu indirimlerin ne zaman başlayacağı resmi olarak Steam tarafından duyuruldu. Şu an Steam anasayfasında bu indirimler hakkında herhangi bir bilgi yer almasa da kullanıcılar Steam'in büyük ekran modunda 2014 Steam Yaz İndirimleri'nin tarihini görebiliyorlar. Büyük ekran modunda yer alan görseldeki bilgilere göre 2014 Steam Yaz İndirimleri 19 Haziran ve 30 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Steam'in düzenlediği indirim kampanyaları genel olarak bilinen oyunlar için bir hayli büyük oranda indirimler sunuyor ve oyun severlere bu oyunları çok daha ucuza alabilme imkanı veriyor. Şu an için hangi oyunların indirime gireceğini bilemiyoruz; fakat Steam Yaz İndirimleri boyunca indirime giren oyunlar daha önceki kampanyalarda olduğu gibi günlük olarak değişecek. Bunun yanında kullanıcılar da oy kullanarak indirime girmesini istedikleri oyunları belirleyebilecek. Bu nedenle yarından itibaren http://store.steampowered.com/ adresini takip etmenizi tavsiye ederiz.

Eğer Steam hesabınıza satın aldığınız oyunları indirmek isterseniz Steam arayüzünü kullanmanız gerekmekte. Steam arayüzünü bu bağlantıyı kullanark indirebilirsiniz:

GTA 5 PC Steam'de Yayınlandı, Yakında Satışta

YORUMLAR