Steam'de Yılın Oyunu Ödülleri İndirimleri Başladı: %50'ye Varan İndirimler!

Steam'de Sonbahar İndirimleri bitse de yeni bir indirim dönemi daha bizlerle. İşte Yılın Oyunu Ödülleri İndirimleri'nde indirime giren oyunlar!

Barış Bulut -

Oyundan teknolojiye pek çok alandaki en büyük indirimler Black Friday kapsamında geçtiğimiz haftalarda gerçekleşmişti. Steam'de de Sonbahar İndirimleri adı altında gerçekleşen bu indirimler yeni bitmiş olsa da yeni bir indirim süreci daha başladı. The Game Awards etkinliği kapsamında gerçekleşen bu yeni indirimler %50'ye kadar daha ucuz fiyatlarla oyunlara erişmenizi sağlıyor.

2 gün sonra 8 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan Yılın Oyunu Ödülleri etkinliği kapsamında Steam'de büyük indirimler başladı. İndirimlerin yanı sıra etkinlik boyunca Steam'de her dakika 1 kişiye Steam Deck hediye edilecek ancak ne yazık ki Türkiye'den katılım sağlanamayacak.

İndirime giren oyunlar arasında Yılın Oyunu Ödülleri'ne adaylığı olmayan oyunlar da yer alıyor bu nedenle Sonbahar İndirimleri'ni kaçırdıysanız almak istediğiniz oyunları almak için Kış İndirimleri öncesi son şansınız olabilir.

Steam Yılın Oyunu Ödülleri İndirimleri

İndirimlerin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Oyun

Yılın Oyunu Ödülleri Adayları Belli Oldu: Nasıl İzlenir?

Benzer İçerikler

YORUMLAR