Steve Wozniak, Yeni iPad'leri Tutmadı

Apple'ın kurucularından Steve Wozniak, yeni iPad'leri tutmadı.

Steve Wozniak, Yeni iPad'leri Tutmadı

Apple’dan uzun süre önce ayrılan ve sık sık ilginç açıklamalarıyla gündeme gelen Steve Wozniak, iki gün önce tanıtılan iPad Air hakkında konuştu. Apps Word Konferansı’nda 5.nesil iPad hakkındaki düşüncelerini paylaşan Woz’un, söyledikleri yine çok konuşulacak.

Woz, Apple’ın geçtiğimiz günlerde San Francisco’da düzenlediği etkinlikte tanıttığı iPad Air hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Woz’un yeni nesil iPad’ler hakkında şunları söyledi: “Cihaz dünyasını devamlı olarak takip ediyorum. Ancak uçaktaydım ve tüm etkinliği kaçırdım. Sonunda cihazlara göz atabildim. Bu iPad’ler ihtiyaçlarımı karşılamıyor.”

Woz’a göre şimdiye kadar üretilmiş en ince ve en hafif iPad olan iPad Air’ın depolama alanı yeterli değil. Daha fazla depolama alanı istediğini belirten Woz konuşmasına şu sözlerle devam etti: “ Evde geniş bant internetim yok ve otellerde de harika geniş bant bağlantısına sahip olamıyorsunuz. Bu yüzden tüm kişisel medyalarımı iPad’de taşıyorum. Apple’ın 256GB iPad’inin olmasını umuyordum ki Bing Bang Theory’nin tüm bölümlerini iPad’ime atabileyim. Bu yüzden eşime e-posta gönderdim ve “Hayır bunlardan istemiyorum” dedim.”

iPad Air Tanıtım Videosu
TEKNOLOJİ

iPad Air Tanıtım Videosu

Şimdiye kadarki en ince ve en hafif iPad olan 5.nesil iPad yeni adıyla iPad Air, görücüye çıktı. Apple'ın San Francisco'da düzenlediği etkinlikte tanıttığı iPad Air, 2048 x 1536 çözünürlük sunan 9.

Apple, iPad Air'ı Tanıttı

YORUMLAR