Subway Surfers 512MB Bellekli Windows Phone Cihazlara da Geliyor!

Subway Surfers'ın daha düşük bellek kullanan versiyonu yakın zamanda yayınlanabilir.

Subway Surfers 512MB Bellekli Windows Phone Cihazlara da Geliyor!

Akıllı telefon ve tabletlerin en sevilen mobil oyunları arasında yer alan Subway Surfers'ın Windows Phone versiyonu için güzel bir haber geldi. Hatırlanacağı üzere Subway Surfers'ın geliştiricisi Kiloo bu beğenilen kaçış oyununu ilk olarak Android ve iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler için yayınlamıştı. Oyunun yayınlanmasından sonra geçen zaman içerisinde Windows Phone mobil platformu giderek gelişmiş, artan kullanıcı sayısı nedeniyle de önem kazanmıştı. Bu nedenle Kiloo kısa bir süre önce Subway Surfers'ın Windows Phone versiyonunu da yayınlamıştı.

Fakat yayınlanan bu Subway Surfers versiyonu sadece 1 GB belleğe sahip olan Windows Phone cihazlarda çalışmaktaydı. Bu nedenden ötürü 512 MB RAM bellek sahibi olan Windows Phone cihazları kullanan oyun severler Subway Surfers'ı indirip oynayamamaktaydı.

Microsoft yetkilileri tarafından paylaşılan son bilgiler ise durumun değişeceğine işaret ediyor. Eğer bu bilgiler doğruysa 512 MB RAM belleğe sahip Windows Phone cihazlarda çalışan Subway Surfers yakın zamanda uygulama marketinde yerini alacak.

Subway Surfers Windows Phone versiyonunu indirmek için:

GTA 5 PC Versiyonu için Detaylar Açıklandı

YORUMLAR