Subway Surfers Hawaii'de!

Subway Surfers için yeni bir güncelleme yayınlandı!

Subway Surfers Hawaii'de!

Mobil cihazların en beğenilen oyunlarından olan Subway Surfers için yeni bir güncelleme yayınlandı. Oyunun geliştiricisi Kiloo'nun popüler sonsuz koşu oyunu için yayınladığı bu son güncelleme bize yine yeni içerikler sunuyor. Hatırlanacağı üzere Subway Surfers Dünya Turu her güncellemede dünyanın farklı bir köşesini ziyaret etmekteydi. Subway Surfers'da Brezilya, Avustralya, Amerika, Fransa, Rusya, Japonya ve Hindistan gibi ülkeleri keşfetmiştik. Bu sefer ise topikal bir cennet olan Hawaii adasını ziyaret ediyoruz.

Subway Surfers'ın Hawaii güncellemesi ile yüksek dağların ve lav ırmaklarının arasında sörf yapabiliyoruz ve altınları toplayabiliyoruz. Ayrıca güncelleme bize Izzy adlı yeni kahramanı da tanıtıyor ve Izzy ile sörf yapmamıza imkan veriyor.

Subway Surfers'ın 1.35 güncellemesi ile oyuna eklenen gizemli tiki maskeleri bize büyük ödüller kazandırabilmekte. Bu maskeleri haftalık olarak düzenlenen etkinliklerde toplayarak bu ödüllere ulaşabiliyoruz. Bunun yanında yine haftalık olarak düzenlenen Top Run Race etkinliğinde madalyalar bizleri bekliyor.

Subway Surfers'ın Android ve Windows Phone versiyonları Hawaii güncellemesini almış durumda:

Oyunun iOS versiyonu henüz güncellenmedi; fakat kısa bir süre içerisinde Subway Surfers'ın iOS versiyonunun da güncellenmesi bekleniyor. Subway Surfers'ın en güncel iOS versiyonunu bu bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz:

Haftanın Android Oyunu: Helicopter Sim

YORUMLAR