Super Mario Bros. Filminden Yeni Video Paylaşıldı

Uzun bir süredir çok fazla sayıda kişi tarafından sabırsızlıkla beklenen Super Mario Bros. filminden yeni video geldi. İşte yeni filme ilişkin ayrıntılar!

Super Mario Bros. Filminin Yeni Fragmanı Yayınlandı

Sevilen ve merakla beklenen Super Mario Bros. filminden yeni video yayımlandı. Nintendo, seride Illumination ile birlikte çalışıyor ve ilk fragman daha çok serinin kötü adamı Bowser'a odaklanırken, bu fragman o sevimli İtalyan tesisatçılar Mario ve Luigi'ye odaklanıyor.

Yakında yayımlanacak olan Super Mario Bros. filminde Mario karakterini Chris Pratt seslendiriyor. Fragmanda kardeşi Luigi'den, oyuncu kadrosunun geri kalanından ve her türden Mario oyununa birçok bağlantı görebiliyoruz.

Filmin başarılı ses kadrosu dikkat çekiyor olsa da sesler kadar filmin animasyonunun ne kadar başarılı olduğu da bu fragmanda gözler önüne seriliyor. Nintendo bu film için uzun zamandır büyük bütçe ayırıyor ve eğer istedikleri başarıya ulaşabilirlerse evrenden başka yapımlar görmemiz de mümkün.

Super Mario Bros. Filminin Yeni Videosu Nasıl İzlenir?

Super Mario Bros. filmi, yalnızca potansiyel bir Mario serisinin başlangıcı değil, aynı zamanda bir Nintendo sinematik evreninin de potansiyel bir başlangıcı olma noktasında büyük önem taşıyor. Film ile ilgili paylaşılan yeni videoyu aşağıda yer alan oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

Super Mario Bros. Filminin Seslendirme Kadrosu

  • Chris Pratt (Mario)
  • Anya Taylor-Joy (Prenses Peach)
  • Charlie Day (Luigi)
  • Jack Black (Bowser)
  • Keegan-Michael Key (Toad)
  • Seth Rogen (Donkey Kong)
  • Fred Armisen (Cranky Kong)
  • Sebastian Maniscalco (Spike)

Dünya çapında çok sayıda kişi tarafından merak içerisinde beklenen yeni Mario filminde Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key ve Fred Armisen dahil olmak üzere pek çok isim yer alıyor.

Super Mario Bros. Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Yönetmenliğini Aaron Horvath ve Michael Jelenic'in üstlendiği Super Mario Bros. (Süper Mario Kardeşler Filmi) isimli film 7 Nisan 2023 tarihinde çıkacak.

IMDb Puanı En Yüksek Animasyon Dizileri
Sinema

IMDb Puanı En Yüksek Animasyon Dizileri

IMDb puanı yüksek animasyon dizileri, çok fazla sayıda kişi tarafından oldukça beğenilerek büyük bir başarının altına imza atan yapımlardır.

Peki sizin filmden beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca animasyon filmi izlemekten keyif alıyorsanız IMDb puanı en yüksek animasyon filmleri listesine göz atabilirsiniz.

YORUMLAR